sunnuntai 20. syyskuuta 2009

Viiden tassun kissahoitola


Viime aikoina Mäykynen on viettänyt paljon aikaa vakihoitopaikassaan. Hoitopaikassa on tiettyjä etuja omaan kotiin nähden, sillä siellä on henkilökunta paikalla lähes ympärivuorokautisesti viihdyttämässä herraa. Ei siis pitkiä yksinäisiä työpäiviä. Paikassa on myös ymmärretty, että aktiivinen kissa tarvitsee viihdykkeitä: olohuoneeseen on pystytetty pussilakanasta ja tuolista maja, jossa Mäykynen viihtyy erinomaisesti. Pussilakanamajasta on erinomaiset vaanintamahdollisuudet ja sinne on hyvä viedä leluhiiret teurastettavaksi. Lisäksi hoitopaikassa näyttää toimivan oma leluhiiriompelimo: jokaisella käyntikerralla Mäykysellä tuntuu olevan joukko uusia hiiriä, joilla leikkiä. Ompelimon lisäksi paikan lelukehittämö keksii kaikenlaisia muitakin kissanleluja. Viimeisin uutuus oli linnunsulista tehty pölyhuiska, jonka Mäykynen oli ominut ja joka oli tapettu jo lukuisia kertoja.

Hoitopaikassa on myös toimivampi ruokahuolto kuin kotona, sillä aamupala tarjoillaan jo noin puoli viisi aamulla, kun Mäykynen käy herättämässä paikallisen henkilökunnan. Kaiken kaikkiaan tarkastaja Mäykynen on todennut paikan täyttävän kaikki mahdolliset ISO 9000 laatustandardit ja paikalle voidaan myöntää täydet viisi tassua. Kotihenkilökunta epäilee, että tavalliseen arkielämään palaaminen voi aikanaan tuoda Mäykyselle joitakin ikäviä yllätyksiä. Julma henkilökunta ei esimerkiksi usko, että nälkäkuolema uhkaisi Mäykystä, vaikka aamupalaa joutuisikin odotamaan jokusen tunnin pidempään.

7 kommenttia:

Lendi kirjoitti...

Voi ei.. täällä ollaan nyt vihreinä ja pojat rupesi suorastaan mököttämään! Missä moisia "kissojen taivaita" oikein sijaitsee?! Ei ainakaan täällä päin... huoh..

sitruuna kirjoitti...

Kuulostaa äärimmäisen laadukkaalta ja asialleenomistautuneelta hoitolalta.

Meidän pojat eivät ole vielä päässeet hoitoon, vaan hoitaja on tullut kotiin ja ensi viikonloppunakin Mauno saa hoitajan tänne kanssaan koko viikonlopuksi kun Eppu ja henkilökunta reissaavat Tampereelle näyttelemään. Eppu pääsee tutustumaan mummolaan, mutta voi olla että se olisi mielummin kotona Maunon kanssa.

Psst: tuolla teidän linkkilistassa on vielä Mauno-maun maukuja, vaikka mukaan on tullut Eppu jo monta kuukautta sitten... :D

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Osoite? OSOITE???!

Hanninski kirjoitti...

Hah haa - onko tuo viiden tassun hoitola MUMMOLA?

Hra Mäykynen kirjoitti...

Lendi & Musta ja Harmaa: Mäykynen ei voi paljastaa hoitolan sijaintia, sillä sen jälkeen siellä olisi varmaan pitkät jonot. Sori kaverit ;)

sitruuna: Nyt on linkkilista päivitetty. Ei ollut tarkoitus dissata Eppua, meillä ei vaan ole tullut noita linkkejä niin kauhean usein päiviteltyä... :)

Hanninski: Mistäs arvasit? :D Kai tuota hoitolaa voisi myös Mäykysen mummolaksi kutsua.

Jenni kirjoitti...

Mummolassa on mahtavaa! Saa vain positiivista huomiota ja lellittelyä, vaikka miten riekkuisi. Meillä Cisu testasi minun kanssani mummolaa, eikä parin vuorokauden jälkeen enää suostunut nukkumaan minun kanssani vierashuoneessa: yötkin olisi ollut pakko saada viettää mummin ja vaarin kainalossa. Toto ei ole vielä mummolassa käynytkään ja siitä me ihmiset saamme huomautuksia parin päivän välein: jo on kumma, ettei Toto muka halua kyläillä, vaikka varmasti sekin viihtyisi. :)

Kyllä kissalla kuin kissalla on oltava kunnon mummola. :)

NalaPala kirjoitti...

Oi tuollaisessa 5 tähden hoitopaikassa haluaisi meidänkin kissat vierailla :)
Omassa mummolassa meidän karvaturkeilla on iso piha, jossa valjastelu on paljon mukavampaa kuin kotona kaupungissa. Taitaa siis meidänkin mummola saada kisujen mielestä täydet viisi tähteä.