keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Koteja vailla

Suomen bengalirintamalla on nyt poikkeuksellisen monta aikuista uutta kotia etsivää bengalia. Asia koskettaa myös Elliä ja Mäykystä, sillä Ellin siskot Elsa ja Sigorney sekä Mäykysen isä Viski ovat kodinetsijöiden joukossa. Ellin Helsingissä asustavat siskot ovat toistensa bestiksiä ja muuttaisivat mielellään jatkossakin saman katon alle. Mäykysen Nokialla majaileva isäpappa taas on enemmän oman tiensä kulkija ja haluaisi ainoaksi kissaksi tai jonkun aktiivisen nuoren kissan seuraksi. Luonteenpiirteet saattavat olla jossain määrin sukuvika, sillä Mäykysen isä viihtyy hyvin sylissä ja ulkoilee mielellään. Jos lukijoiden joukossa on omasta bengalista haaveilevia, niin kotia etsiviin bengaleihin voi tarkemmin tutustua Suomen bengalikissat ry:n sivuilla.

Lisäys: Viski on jo löytänyt uuden kodin.

Lisäys nro 2: Elsa ja Sigorney ovat myös saaneet uuden kodin. Ajankohtaista tietoa mahdollisesti uutta kodista etsivistä bengaleista voivat kiinnostuneet käydä kuitenkin jatkossakin lueskelemassa Suomen bengalikissat ry:n sivuilta.

3 kommenttia:

Mimma kirjoitti...

Sieluun sattuu, kun ei pysty kaunokaisia meille varmaan ottamaan. Talouden paronitar tuskin ihan kahdesta kaiffarista diggailisi, mutta yksi ystävä saattaisi mennä. Huuuoooookaus. Ehkä pitää esittää tämä vielä tuolle ukko kullalle.. ;)

Elsa & Sigorney kirjoitti...

Elsa & Sigorney + henkilökunta kiittää ilmoituksesta ja samalla tiedottaa että tytöt ovat nyt löytäneet uuden yhteisen kodin Tampereelta! Tytöt lähettävät myös paljon terveisiä Elli-sisarelle!

Hra Mäykynen kirjoitti...

Hienoa! Ja erityisen kiva, että Elsa ja Sigorney saavat jatkossakin riehua yhdessä :) Elli lähettää terkkuja siskoilleen!