tiistai 14. helmikuuta 2012

Talviviihdettä


Kylmät säät ovat lähes estäneet Mäykysen ja Ellin ulkoilut, mutta onneksi sentään sisälläkin riittää puuhasteltavaa. Joskus yllättävätkin asiat osoittautuvat suunnattoman mielenkiintoisiksi ja tavallinen arkiaskare saattaa olla päivän kohokohta. Eräs tällainen oli pakastimen sulatus. Mikä voisikaan olla kiehtovampaa kuin jään sulaminen ja tippuva vesi? Jääsohjoista vettä piti käydä tassuttelemassa ihan kahden kissan voimin.


Sitten Mäykynen kyllästyi. Kiva läträysleikki hetkeksi, mutta vettä ja jäätä, eipä niissä mitään uutta. Ellin maailma on kuitenkin paljon ihmeellisempi ja tällaisissa jännissä asioissa riittää pienelle kissalle pohdittavaa pitkäksi aikaa. Kärsivällisesti neiti jaksoikin seurata sulamisen etenemistä tovin jos toisenkin.


Oho! Taas siellä tippui jääsohjoa ryminällä alas.

10 kommenttia:

Lilli kirjoitti...

Tippuva vesi on kiehtovaa! Meillä se valitettavasti tosin tippuu vessan katosta, jossa on pienimuotoinen putkivuoto... Ainakin kissalla on hauskaa kun voi vahtia silmä kovana pisaroiden lävähtämistä kaakeliin. Isäntäväellä onkin sitten vähemmän hauskaa vesivahingon kanssa...

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Hyvä kun ohjelmaa riittää! Fantsu koti, jääsohjopuisto ja kaikkee!

Mamma N kirjoitti...

Kyllä on jänniä hetkiä eletty teillä! :)

mama kirjoitti...

Kissat suhtautuvat veteen hyvin kaksijakoisesti. Toisaalta se kiinnostaa, toisaalta taas kauhistuttaa! Kokonaan kastuminen on kamalaa, mutta tassujen uittaminen vedessä ihan OK. Omasta vesikupista sitä ei huvita juoda, mutta vesihanoja kyllä nuoleskellaan. Lattialta ja tiskialtaasta nuoltuna vesi maistuu myös erittäin hyvältä. Selvästikin kissojen sielunelämä on meille palvelijoille aivan liian korkeaa matematiikkaa!

KristiinaS kirjoitti...

Kivoja kuvia ja tapahtumia taas on teillä ollut sitten viime käyntini. Elli on kyll ihana ja söpö, vaan kyll Mäykynen on edelleen suosikki.

Anni kirjoitti...

Aika keskittyneitä valvontailmeitä :P
En voi käsittää _miten ihmeessä_ juurikin sellaiset arkiset askareet voi kiinnostaa eniten?! Välillä kyllä huvittaa kun toiset on niin pienestä innoissaan :D Siellä missä tapahtuu - siellä on myös bengali!

Miirun poppoo kirjoitti...

Kuulostaapa hauskalta! Me harvemmin saadaan osallistua toomoseen hommaan. Veden tippumista hanasta me kyllä tykätään katsella ja sillä vähän leikkiäkin. :)

ArualMaria kirjoitti...

Tsihi, kuulostaa jotenkin tutulta. Meidän kissoille jännää viihdettä on ollut mm. seurata joulukuusen sulamista lumesta... :D

Salla kirjoitti...

Mua alkoi kiinnostaa, että millainen valonmuokkain sulla on salamassa. Ilmeisesti järjestelmäkamera ja irtosalama sulla siis on käytössä? :) Opiskelen alaa ja siitä syystä kyselen, sillä noissa sisäkuvissa on tosi hyvä valo.

Hra Mäykynen kirjoitti...

Salla: Sisäkuvissa on melkein aina käytössä yksi tai kaksi salamaa läpiammuttavien sateenvarjojen kanssa omilla jalustoillaan. Salamat ovat nurkassa helposti käden ulottuvilla odottamassa, jos näyttää siltä, että kissat tekevät jotain kuvaamisen arvoista:-) Kamerassa on kiinni yksi salama ohjaamassa muita. Kameran suunnassa olevat sateenvarjot näkee yleensä aika hyvin kissan silmien heijastuksista.