sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Neljävuotiaan Kickeroo-leikit


Kuinkas sattuikaan, 28.3 meni henkilökunnalta ihan noin vaan huomaamatta ohi. Mäykysen mielestä aika anteeksiantamaton moka, sillä se oli tärkeä merkkipäivä. Silloin herra Joonas Wilbert Mäykysellä oli syntymäpäivä! Kokonaista neljä vuotta tuli jo täyteen eli kai Mäykysen voi oikeastaan todeta olevan jo kunnioitettavassa keski-iässä. Tosin Mäykysen mielestä hänen ikänsä on aina ollut hyvin kunnioitettava kuten oikeastaan kaikki muutkin häneen liittyvät asiat.

Onneksi sentään Mäykysen innokkaat blogilukijat lahjoivat herraa juuri sopivasti syntymäpäivän nurkilla. Pari viikkoa sitten Mäykynen sai postissa paketin Kerttu-kissalta ja Kertun henkilökunnalta. Kerttulle oli Mäykysen blogin innoittamana ostettu Kong Kickeroo -lelu, mutta Kerttu ei ollu mennyt edes lähelle lelua. Harmi juttu sinänsä, vaikka totuus onkin, ettei Mäykystä harmita yhtään. Herra  mielellään vastaaottaa kaikki hyljeksityt Kong-lelut, sillä Mäykynen jaksaa edelleen olla merkkiuskollinen näille. Kertun Kickeroo on perntumallia, mutta sepä ei Mäykystä tuntunut ollenkaan haittavan. Niin no, lelu oli kyllä osoitettu kirjekuoren mukaan myös nti Ellille, mutta Mäykynen taisi päättää, että Ellin sai samaisessa kuoressa tulleen pienen huopapallon. Reilu jako puoliksi siis ja sitä paitsi onhan Elli sentään saanut pari kertaa kokeilla Kickeroon tappamista, joten ainakin melkein tasa-arvoisesti jaetut leikkivuorot. 

Huopapallot ovat Kertun lempileluja ja siksi sellainen haluttiin lähettää myös Mäykystä ja Elliä ilahduttamaan. Mäykysten mielestä pienet huopapallot ovat, kröhm... hiukan tylsiä. Elli sentään innostui tästä vastaavasti kuin kaikista pienistä palloista ja hiiristä, joita on kiva täppäillä sohvan ja muiden matalien huonekalujen alle.


Mäykynen ja Elli kiittävät uusista leluistaan Kerttua ja tämän henkilökuntaa! Mäykynen esittelee kuinka hellään hoivaa Kickeroo täällä saa. Henkilökunta tosin heti perään paljastaa, että kuvasta ei ihan täysin välity leikin luonne, vaan seuraava vaihe leikissä on tiukat takajalkapotkut ja sen jälkeen Kickeroota voikin repiä hampailla.

10 kommenttia:

Ana kirjoitti...

Synttäripojulle onnittelut ja hyviä kicksuja!

ella kirjoitti...

Synttärionnea komealle herra Mäykyselle!

Anonyymi kirjoitti...

Upealle Herra Joonas Mäykyselle Synttäri Onnittelut! Herra on saanut mieleisensä lahjankin.
T. Marsel

Unknown kirjoitti...

Voi katti miten ihana eläin täältä blogin uumenista esiin kaivautuikaan! Jäin jo ihan tämän persoonan ja viehkon ulkoisen olemuksen vuoksi lukijaksi, innolla uusia juttuja ja kuvia odotellen :) Mainio blogi!

Hukka kirjoitti...

Pitänee koittaa noita Kong Kickeroo leluja myös omille kissoille. Huomasin että lahdesta niitä löytyy Kodin terrasta :)

Bediitta kirjoitti...

Myöhästyneet isot onnittelut herralle! :)

Mamma N kirjoitti...

Myöhästyneet onnittelut komealle kollille!

marja kirjoitti...

Pahasti myöhässä olen minäkin, vaikka hra Mäykysen innokas ihailija olenkin, siis: Mahdottoman paljon onnea herra Mäykyselle!

marja kirjoitti...

Pahasti myöhässä olen minäkin, vaikka hra Mäykysen innokas ihailija olenkin, siis: Mahdottoman paljon onnea herra Mäykyselle!

Elämänkulkija kirjoitti...

Erittäin myöhäiset onnittelut Mäykyselle!

Blogissani on Mäykystä ja Elliä odottamassa hyvän blogin tunnustus:
http://elamankulkija.blogspot.com/2012/05/sydamellinen-blogitunnustus.html