maanantai 16. heinäkuuta 2012

Sadepäivän laatikkounet


Sadepäivää on vietetty rauhallisissa merkeissä: päivän pikaisen ulkoilun jälkeen Mäykynen ja Elli ovat lähinnä torkkuneet. Jo jonkin aikaa on ruokapöydällä lojunut pieni pahvilaatikko. Sellaista hetkeä täällä ei oikeastaan olekaan ettei jossain nurkassa olisi pyörimässä vähintään yksi laatikko. Zooplus toimii näiden hovitoimittajana, mutta välillä UPS, DHL tai muut kilpailijat kantavat näitä Mäykysen ja Ellin iloksi muualtakin. Tämä kyseinen pikkulaatikko on toistaiseksi jäänyt melko vähälle huomiolle, koska sen pikkuruinen koko, 15 cm x 20 cm aiheuttaa käytölle tiettyjä rajoituksia.

Ensin Mäykynen päätti ottaa laatikon sadepäivän projektikseen ja yritti askarrella siitä pienen poikamiesboksin. Melko pian kulman nakerrus kuitenkin ilmeisesti osoittautui toivottomaksi tehtäväksi ja herra totesi ettei remontti nyt auttaisi tekemään tästä tilaihmeestä herran mittoihin sopivaa päiväunilaatikkoa.

Eipä kestänyt kauaakaan, kun Elli ilmaantui paikalle tutustumaan hylättyyn kohteeseen. Aikansa neiti pyöri laatikossa, asetteli jalkojaan ja avot! Edes mittatilaustyönä ei varmasti saisi paremmin istuvaa laatikkoa. Ilmeisesti verenkierto jalkoihin sujui ahtautumisen jälkeen vielä hyvin, sillä neiti otti uudessa pikkuboksisaan pitkähköt kauneusunet.


8 kommenttia:

Mamma N kirjoitti...

Onkohan Ellillä esikuva?

Maru: http://sisinmaru.blog17.fc2.com/

Ei nyt viimeisin juttu vaan edellinen! :)

Hra Mäykynen kirjoitti...

Naukulan Mamma: Elli kiistää, että Marulla olisi mitään tekemistä tämän kanssa. Toisin kuin Maru, Elli sentään mahtuu boksiinsa...
Maru & laatikko näyttää vähän samalta kuin jos Mäykynen ihan oikeasti olisi vain kokorajoitteista välittäämättä heittäytynyt tuohon laatikkoon :D Ei meillä tosiaan ihan pärjätä Marulle näissä ahtautumisjutuissa :)

Anni kirjoitti...

Hih, kuinka solakka Elli :)

imlacking kirjoitti...

Edesmennyt kissani (Elli) tunki itsensä pahviseen keilapallolaatikkoon :D.

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Hihihi! Elli! Juttu on tuttu - laatikkoon mahdutaan kun on päätetty niin! <3

sea kirjoitti...

Kyllähän nyt pieni ja notkea kisu menee mihin vain! Elli todisti teille ihmettelijöille miten helppoa homma on kun se osaa. :D

Bediitta kirjoitti...

Hyvin näyttää mahtuvan! Taitaa se olla niin, että laatikko on kissojen mielestä tilauksen paras osa. :)

KristiinaS kirjoitti...

Tää on Huippuhyvä kuva, yks parhaita tilannekuvia.
Piitkästä aikaa tulin tänne lueskelemaan katsomaan kuvia. Kurren tarina on koskettava.
Koko kesän olin saaressa ja nyt syksyllä on ollut huoli sinne jääneestä norskista, toivotaan ett saaren henkilökunta saa sen kiinni ja tod.näk. kasvattajalle toimittavat sen.