maanantai 20. lokakuuta 2008

Kurjuuksien kurjuus

Kuten Akrobaattijutussa jo lyhyesti mainittiinkin, herra Mäykynen on taas pönttöpää. Eilen illalla henkilökunta huomasi Mäykysen peräpään haisevan omituiselle ja lähempi tarkastelu osoitti, että kastraatiohaavasta tihkui hiukan ruskehtava mönjää. Nivusen haava on parantunut moitteettomasti, mutta normaalikiveksen poistohaavan parantuminen on ollut kovin hitaan oloista ja nyt sitten tuli vielä selkeä takaisku. Yön yli nukuttiin, mutta heti aamulla herra pakattiin kantokoppaan. Suuntana oli Mevet, jonka poliklinikka aukeaa jo klo 7.30. Odotustilassa vierähti tovi, mutta Mäykynen käytti ajan hyväkseen tekemällä äänenavausharjoituksia. Vieressä olevasta koirasta lähti tosin välillä niin outoja ääniä, että jopa herra Mäykynen mykistyi hetkeksi.

Eläinlääkäri totesi Mäykysen karvanoppajäänteen tulehtuneeksi. Herra Mäykynen ei ymmärrä, mille puoskarille se oikein vietiin, sillä kypäräpakko tuli taas kymmeneksi päiväksi! Ja ihan kuin siinä ei olisi tarpeeksi: tuon kymmenen päivän ajan aamuin illoin pitää syödä myös erittäin epäilyttävä Clavubactin-antibioottitabletti. Kaikki tämä vain siksi, että peräpään haju ja vuoto eivät miellytä henkilökuntaa. Mäykynen olisi kyllä mielestään voinut aivan hyvin hoitaa itse peräpääongelmansa.

6 kommenttia:

sitruuna kirjoitti...

Voi ei, teillä mennään nyt sitten todella vaikeamman kautta tuon lobotomian kanssa, kun se normaalikin puoli meni vielä heittäytymään vaikeaksi. Pönttöpenalti ei ole kenestäkään kivaa! Meillä on toivuttu samasta operaatiosta vallan helposti *kop kop* ja jälkiä on hädintuskin enää näkyvissä.

Anonyymi kirjoitti...

Ou nou! Paranemisrapsutuksia Mäykyselle! Mekin käytiin viime viikolla Kiepin kanssa Mevetin päivystyksessä kun iski vatsapöpö..

Anonyymi kirjoitti...

Voi hitsi. Kylläpäs Mäykystä vastustaa. Kerrassaan ikävää, että perinteisesti rutiinitoimentpiteestä on tullut tälläinen pitkä ja kissalle perin hankala prosessi.

Anonyymi kirjoitti...

Mäykysen pönttöpääpäivää piristämään Killin, Viirun ja Hipsun Äiskä jätti teille pienen yllärin blogiinsa. Se ei ole hiiri!

Anonyymi kirjoitti...

Meidän blogissa on jotain teille.

Ja tsemppiä Mäykyselle paranemiseen!

Hra Mäykynen kirjoitti...

Herra Mäykynen kiittää saamastaan tsemppauksesta ja huomionosoituksista. Ne piristävät mukavasti pönttömäisiä päiviä.