maanantai 24. marraskuuta 2008

Kahlekuningas Härry MäydiniHerra Mäykynen oli matkalla kyläilyreissulle kahdestaan autonkuljettajansa kanssa. Mäykynen matkasi tavalliseen tapaansa takapenkille sijoitetussa kantokopassaan, josta kuului äänekästä protestointia. Matkan loppupuolella kuljettaja alkoi ihmetellä, kun mäykynä olikin siirtynyt vastakkaiselle puolelle takapenkkiä. Varovainen vilkaisu varmisti, että herra Mäykynen oli kyllästynyt kantokopan tylsiin näköaloihin ja seurasi matkan kulkua nyt istuskelemalla takaikkunalla. Kuljettajalle tuli pienoinen kiire saada auto tilapäisparkkiin ja herra takaisin koppaansa. Seurasi pientä taitelua kuljettajan yrittäessä saada kissa ja koppa jälleen kohtaamaan toisensa. Auton oveakaan ei uskaltanut avata, sillä vaarana oli, että herra Mäykynen olisi lähtenyt omatoimisesti katselemaan vieraita nähtävyyksiä. Onneksi herra lopulta innostui tutustumaan auton kaasu- ja jarrupolkimiin, ja kuljettaja sai pyydystettyä jaloissaan pyörivän herran takaisin vankilaansa.

Tarkastaja Mäykysen kantokoppa läpäisi turvatarkastuksen, sillä sieltä pystyy hälyttävän tylsyyden uhatessa pakenemaan lukkomekanismeja tarpeeksi tassuttelemalla. Henkilökunta sen sijaan joutuu miettimään, hankitaanko herran kantokoppaan mahdollisesti Abloy-lukko tai joku muu viritelmä, jotta matkustusturvallisuus ei vaarannu herran tylsistymisen vuoksi.

7 kommenttia:

sitruuna kirjoitti...

Jahas jahas, sitä ollaan oltu aktiivisia. Hmmm, meillä on Clipperin koppa ja siinä on minusta parempi sulkusysteemi, se on keskellä oven etureunaa ja sitä pitää painaa yhtäaikaa ylhäältä ja alhaalta että se aukeaa. Luulen että olisi vaikeampi Mäydinillekin.

hpy kirjoitti...

Kuka haluaisi istua kopissa, kun ikkunasta on parempi nakoala?

Anonyymi kirjoitti...

Jotkut bengalit ne matkustaa näin: http://tanj-uschi.blogspot.com/search/label/car

Itse en kyllä ehkä uskaltaisi. Myös meillä luotetaan Clipper-bokseihin.

Anonyymi kirjoitti...

Aikas velikulta tuo Mäykynen :)

Anonyymi kirjoitti...

Vaariinsa tulee... Pappa huutaa boksissa ja tulee oikeastaan kokonsa ansiosta ulos lähes boksista kuin boksista (Clipper tosiaan pitää). No niinpä olemme tehneet miehen kanssa sopimuksen, jossa hän saa matkustaa valjaissa takapenkin niskatukeen köytettynä. Edellisen auton kanssa tilanne oli helppo, kun siinä oli tukeva hattuteline, jossa äijä tyytyväisen makasi. Nykyisessä hieman hankalampaa, mutta boxin päällä on kivempi maata, kuin boksissa.

Hra Mäykynen kirjoitti...

Clipper olisi varmaan hyvä vaihtoehto ja sellaista meillä onkin aina välillä mietitty. Nykyinen boksi on peritty eräältä koiratuttavalta, jolle se on käynyt tarpeettomaksi ja uuden boksin ostaminen on tuntunut hiukan turhalta. Nähtävästi sellaisen hankinta pitää kuitenkin ottaa uudelleen harkintaan, sillä tuohon Kainaloisen linkin esittelemään matkustustapaan meillä ei kyllä uskalleta siirtyä. Valjasmatkustamista on joskus hiukan kokeiltu, mutta huutamisen määrää se ei ikävä kyllä vähennä, joten taitaa herra Mäykynen matkustaa boksissa jatkossakin.

Anonyymi kirjoitti...

Meillä on käytössä Clipper 3 kuljetuskoppa. Ehkä vähän iso, mutta sinne mahtuu mukavasti matkustamaan kaksikin kissaa.

Eihän sitä koskaan tiedä jos Hra Mäykysellä on joskus myös kissakaveri!