maanantai 17. marraskuuta 2008

Teh Crib


Viikon kissakuvahaasteessa tutustutaan kissan omaan kotiin. Yläkuvassa herra Mäykynen lepäilee kotitolppansa terassilla, mistä aukeaa esteetön näköala läheiseen makuuhuoneeseen. Kulkemisen helpottamiseksi länsipäädyn kaiteesta on jätetty pala pois. Ratkaisu ei taida olla aivan lapsiturvallinen, mutta Mäykysen poikamiesboksissa se ei haittaa. Lisäväriä asumukseen on saatu peittämällä tylsä harmaa kokolattiamatto kirkkaanpunaisella kitch-henkisellä ruotokuviorievulla (Zooplus), joka onkin herran lempihuonekaluja. Joka kodin ongelmakohta, Catmaxin keskiliitos on Mäykysillä saatu naamioiduksi kietomalla sen ympärille perinteistä pyykkinarua (Stockmann). Taustalla näkyvä tolppa johtaa yläkertaan.

5 kommenttia:

hpy kirjoitti...

Mia Maykynen kun hanta on koipien valissa?

Anonyymi kirjoitti...

Mäykysen penthouse ;)

sitruuna kirjoitti...

Aika pro crib kyllä tyypillä, ei meillä vaan... *Mauno kateellisena*

Hra Mäykynen kirjoitti...

Mäykysellä on sentään vain bulkki-crib, kun taas Maunolla on oma design-linna, joten ei Maunon kauheasti kannata kadehtia ;)

Mäykysen hännän asennolla tuskin on syvällisempää merkitystä. Kun herra makailee rennosti kotioloissa, niin häntä on missä sattuu. Tai sitten Mäykynen yrittää hännän avulla piilotella leikkauksen jälkeistä vajaakarvaisuuttaan paparazzeilta.

Anonyymi kirjoitti...

ei yhtään pöhkömpi kotitolppa