perjantai 16. tammikuuta 2009

Posliinikissa?

Pari päivää sitten herra Mäykynen sai Ifiltä korvauksia syksyn venähtäneen piilokivesoperaation aiheuttamista lääkärikuluista. Nyt heti perään tuli asiakaskysely, jossa tiedustellaan rasti ruutuun -lomakkeella, onko korvauskäsittely vastannut odotuksiamme: Olemme hoitaneet esinevakuutuksesi korvausasiaa. Haluaisimme tietää, mikä on mielipiteesi asiasi käsittelystä yhtiössämme.

Mäykynen on pöyristynyt. Herra on joskus kuullut puhuttavan naisten esineellistämisestä, mutta tämä on kyllä kaiken huippu. Kirjeessähän aivan kirjaimellisesti esineellistetään nuorta herrasmiestä! Mäykynen haluaa korostaa, että hänellä on seuraeläinvakuutus eikä mikään sohvavakuutus. Jos oltaisi rapakon toisella puolella, olisi tässä jo varmasti aineksia muutaman miljoonan korvausvaatimukselle henkisestä kärsimyksestä ja herjauksesta. Mutta kun ei olla, joutuu Mäykynen todennäköisesti tyytymään saamiinsa vakuutuskorvauksiin. Herra silti miettii, pitäisikö asian suhteen ottaa yhteyttä tasa-arvovaltuutettuun tai eläinsuojeluvaltuutettuun. Vai kuuluvatkohan tällaiset asiat nyt kuitenkin esinevaltuutetulle?

Herra Esine pakkautui protestiksi pahvilaatikkoon.

5 kommenttia:

sitruuna kirjoitti...

No mutta seuraavien mahdollisten korvausten siivittämiseksi tuossahan on oiva paikka antaa vähän palautetta. Jos kerran kysytään että "Haluaisimme tietää, mikä on mielipiteesi asiasi käsittelystä yhtiössämme" niin siihenhän voisi Herra Mäykynen antaa oman vastalauseensa...

sea kirjoitti...

Kannattaa purra vähän lomakkeen kulmaa vielä, että viesti takulla menee perille. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ai, ai Mäkynen aina yhtä söpönä, vakuutus on kyllä ihan hyvä juttu, eläinlääkärin laskut ovat aina tähtitieteellisiä! nim. kokemusta on.

Anonyymi kirjoitti...

Huippu suloinen kuva!

Ollaan aivan samaa mieltä, kuin Sea. ;)

sea kirjoitti...

Haastanpas teidät tälläiseen mukavaa kuvameemiin kissatavaroista. Jos ei hotsita ei tarttee, musta on vaan kiva nähdä ihmisten koteja. :)