perjantai 13. helmikuuta 2009

Perjantai 13.2.


Herra Mäykynen ei ole taikauskoinen. Tänään joku oli kuitenkin laittanut kylpyhuoneen oven kiinni eikä intohimoinen vessapaperin käyttäjä päässyt apajilleen. Henkilökunta on kuvitellut, että vessapaperin repiminen rullasta lattialle on tapa tuottaa sotkua ja herralle lähinnä kiva harrastus. Näin ei ilmeisesti kuitenkaan ole, vaan vessapaperia käytetään aitoon tarpeeseen.

Kaikki alkoi ilmeisesti siitä, kun Mäykysen lautaselle oli tungettu jotain kräppiä — tarkemmin ottaen Cosma Thai -ruoan näytepurkki Tuna with crab. Ilmeisesti Mäykysen ruoansulatus ei täysin osannut käsitellä aasialaistyylistä tonnikala-rapuseosta. Tarina sai jatkoa, kun hätä iski leikin lomassa ja vessakäynti piti tehdä kiireessä kesken treeniohjelman vaativan pomppuryntäilyn. Vessakäynnin jälkeen hillunta jatkui entiseen malliin, mutta olohuoneen läpijuoksuun oli liitetty pepun veto mattoa pitkin. Matoja? Ei, vain ruskea vana vaaleassa matossa. Jos vessapaperia ei ole saatavilla, on ihan henkilökunnan oma moka, että kissaparan pitää etsiä korvaavia tuotteita. Ja pesun tarpeessa matto kuitenkin oli.

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

On se aika epeli tuo Mäykynen !

Goldbay kirjoitti...

Ei sais nauraa, mutta nauratti silti kovasti! Meillä tahtoo se isompi tavara jäädä joskus tassuun tai häntään, jota henkilökunta koittaa sitten parhaan mukaan puhdistella. Onneks tapahtumalle ei ole esitetty vastarintaa, sillä pitäähän prinsessojen olla edustavina.

pulla kirjoitti...

Komppaan kollegaamme Kainaloista ja totean tähän : "Parhautta!" Kertakaikkiaan..

sea kirjoitti...

Tän takia meille on ostettu uusi teline joka on nostettu korkealle. ;P

Anonyymi kirjoitti...

Kuvissa näkyvissä myös ristiäisvieraiden ihastelema Lambi limited edition -vessapaperi.

Ana kirjoitti...

Voi tuota turkkia! Herkkukissa! Nätti ku mikä :-)

sitruuna kirjoitti...

Meillä ei, ihme kyllä, vessapaperirulla ole vielä aiheuttanut mitään intohimoja, joten peitän näytön tällä kohtaa Maukulaiselta, jotta se ei saa ideoita...

Sen sijaan joskus ilmenee myös tarvetta tuohon ihanaiseen pepunvetämiseen. Yleensä silloin on kyseessä joko ruohon tai palmun syönnistä aiheutunut inhottavan suikalemaisen asian jääminen perskarvoihin. Tämä tietysti aiheuttaa kevyen jonojuoksun ympäri asuntoa, Mauku edellä ja henkilökunta perässä ja sen jälkeen kaappaus ja pesulle lavuaariin, johon kyllä käperrytään ihan mielellään.

Törkeän hienot kuvat taas.

Anonyymi kirjoitti...

Tuo takamuksen vetäminen mattoa pitkin näyttää hupaisalta, mutta ne jäljet matossa ottavat välillä "kissanpalvelijaa" päähän. Kollo vetää ilmeisesti siksi itseään pitkin mattoja, kun sillä jää hiekkaa karvoihin pisulla käynnin yhteydessä.

Anonyymi kirjoitti...

Aivan loistavia kuvia :D
Meillä ei onneksi vessapaperi aiheuta vastaavanlaista kiinnostusta kissoissa. Pari kertaa tosin Kisu on kakkoshädän jälkeen siististi vetänyt vessapaperia rullasta lattialle. Hieno neiti nääs.

sitruuna kirjoitti...

Ja juuri kun tästä oli puhetta, ilmestyy Maukulainen vessasta Michael Jackson Moonwalk -imitaatiolla vetäen persuuksiaan pitkin olohuoneen lattiaa (onneksi ei matolla). Oli pieni kakkavahinko käynyt, mistä pääsi sitten pesulle.

Hra Mäykynen kirjoitti...

heffalump: Tuli tosiaan puoli rullaa limited edition -vessapaperia käytettyä hyvään tarkoitukseen: Herra Mäykysen kuvaamiseen.

sitruuna: Varo vaan, jos kakkaongelmat tarttuvat blogista toiseen niin varmaan Mauno keksii kohta vessapaperinkin repimisen ihanuuden.

Anonyymi kirjoitti...

Meillä varsinkin Kieppi on erikoistunut "ilmastoimiseen" ja vessapaperirulla saa heti kyytiä, jos Kiepukka pääsee siihen käsiksi. Sama kohtalo on talouspaperirullalla, joten meillä rullat pidetään visusti poissa kissojen ulottuvilta.

Kieppi myös tykkää puhdistaa pepun mattoon tuolla vetämistyylillä - ei kai nyt hieno neiti itse peppuaan puhdista! Vaahtoava matonpuhdistusaine on pop.

Anonyymi kirjoitti...

Oli pakko tulla kommentoimaan, kun meillä oli aamulla jäänyt hieman isompaa asiaa peppuun roikkumaan. Sitä ehdittiin muutama kerta lattiaan vetää, kunnes mami asian huomasi. Sen jälkeen lavuaarilla jumalaton tappelu, joka päätyi tulokseen: kissalla puhdas peppu ja mamilla selkä täynnä raapaleita. Kirvelee pikkasen :D
Ehkä vois leikata kynnet..

TA-MIIT kirjoitti...

I can has... toilet paper!