sunnuntai 23. elokuuta 2009

Ystävällinen poika RurokissaEilisen päivän Mäykynen vietti Myyrmäkihallissa Rurokin näyttelyssä. Paikalla oli bengaleita aivan hurja määrä, kokonaista 18 kappaletta. Herran näyttelymenestys kärsii laskusuhdanteesta. Näytelmäura alkoi hienosti värin paras -voitolla, viimeksikin tuli sentään serti, mutta nyt Mäykysen täytyi tyytyä EX2-arvosteluun. Naapurihäkin Haru (Satulinnan Casanova) hurmasi tuomarin hienolla turkillaan ja korjasi samalla värin paras -voiton. Mäykysen Premior-tittelistä puuttuu siis edelleen yksi serti. Näyttelyura jatkuu ehkä lokakuussa URK:n näyttelyssä Kirkkonummella tai marraskuussa Ery-Sydin näyttelyssä Helsingissä, mutta mihinkään ei ole vielä ilmoittauduttu.

Tällä kertaa tuomarina oli Ruotsista Sirpa Lindelöf, joka tosin puhui sujuvasti suomea. Arvosteluseteli on aika tylsää luettavaa, sillä kaikki ominaisuudet olivat ex. (=excellent) tai very nice. Henkilökunnan mielestä kissan pitäisi oikeastaan olla vähintään tuomarin paras, jotta siitä voisi kirjoittaa näin yltiöpositiivisen arvostelun, jossa ei koko kissasta löydetä mitään vikaa. Eniten tuomari kuitenkin vaikutti pitävän Mäykysen hyvin bodatusta vartalosta ja siitä että herralla ei ole kertynyt ylimääräistä painoa toisin kuin monille muille kastraateille. Jos pieni kritikittömyys jäikin tuomarin työskentelyssä harmittamaan, oli tuomarin yleinen kissankäsittelytaito kuitenkin hyvä ja Mäykysellä ja tuomarilla synkkasi ihan mukavasti. Yleisvaikutelmaksi olikin kirjattu Nice, friendly boy.

Lisää kuvia / more pictures in Picasa gallery.

7 kommenttia:

Goldbay kirjoitti...

Hienoja kuvia saitte otettua! Ehkä nähdään Kirkkonummen tai Helsingin näyttelyssä, on mietinnän alla vielä ;)

sitruuna kirjoitti...

Niin komeasti Mäykynen lauleskeli ennen näytille menoa ja silti ei sertiä irronnut - hävytöntä kyllä. Ihan vaan yrityksestä olisi voinut saada.

Epun henkilökunta kiittää ruokapalvelusta ja ehkä törmätään URKissa tai Ery-Sydissä, meiltä tullaan varmaan jompaan kumpaan, ehkä molempiin. Riippuu vähän mihin saadaan kyyti. Pieni ajatus on myös että Mauno voisi olla mukana.

Rosie kirjoitti...

No oli kyllä ihan väärin, ettei Mäykynen saanut sertiä kun niin komeasti ääntään avasi. Ja niin edukseen esiintyi tuomarin pöydälläkin...

Oli mukava tavata. Jos niitä Bellan kuvia jossain vaiheessa saatte latailtua, ottakaa yhteyttä vaikka blogini kautta. :D

Hra Mäykynen kirjoitti...

Peppi: Ehkä tosiaan nähdää jommassa kummassa noista. Hienosti alkoi Milkan ja Remun näyttelyura!

Sitruuna & Ruusu: Henkilökunnan iloksi Mäykysen laulelu keskittyi vain aikaan ennen tuomarin pöydälle menoa. Muuten ei ehkä yleisvaikutelma olisi ollut niin friendly.

Ruusu: Kävinkin juuri laittamassa juttua kuvista blogiisi.

Mira kirjoitti...

on ne kyllä upean värisiä ja ylväitä! varsinkin herra mäykynen!

Menina kirjoitti...

Upea herra on todellakin kaikkien kehujen arvoinen. Kiitos upeista kuvista, pääsin minäkin virtuaalitourille näyttelyyn ;)

sitruuna kirjoitti...

Henkilökunta rohkaisi mielensä ja tulee lauantaina Kirkkonummelle Epun ja naapurin Flipin kanssa, ja kaiken huipuksi sunnuntaina Maunon kanssa! Saa nähdä kuinka kiukku-Maunon kanssa onnistuu.