lauantai 10. lokakuuta 2009

Elegantti premierHerra Mäykynen vietti tänään päivän URK:n kissanäyttelyssä Kirkkonummella. Saavutuksena oli Mäykysen näyttelyuran kolmas serti ja siten myös valmistuminen premioriksi. Hyvän kilpailuvastuksen tarjosi Satulinnan Heart Breaker, joka kilpaili Mäykysen kanssa samasta sertistä. Tanskalainen tuomari, Lotte Borch, kuitenkin arvosti Mäykysen eleganssia ja tasapainoisuutta sen verran paljon, että voitto tuli kotiin. Värin parhaasta oli kilpailemassa edellisten kanssa vielä IP Wildonspots Storm, mutta tässä kisassa Mäykynen jäi kakkoseksi. Värin paras -voittoon Mäykynen oli jo kuulemma liiankin elegantti ja Stormin särmikäs ulkonäkö miellytti tuomaria niin paljon, että Stormi eteni jopa paneeliin asti kilpailemaan BIS-tittelistä.

Kaikkia tuomarin arvosteluseteliin kirjoittamia hieroglyfejä ei ole vielä tulkittu, mutta ainakin lovely näyttää olleen suosikkiadjektiivi ja yleisvaikutelma komea. Mäykyselle tässä ei ollut mitään uutta, mutta hyvä että tuomarikin huomasi.

PR Alkumetsän Four Roses siirtyy nyt juhlistamaan valmistumistaan. Tarjolla on ainakin broilerin rintafileetä ja herkkuraksuja sekä paljon rapsutuksia. Seuraava näyttelymatka on edessä vasta marraskuun lopulla. 21.11 suunnaksi otetaan Turokin näyttely Turun messukeskuksessa. Mutta nyt Kaupungin paras Premier vetäytyy hetkeksi parrasvaloista ja keskittyy tavallisesta kissanelämästä raportointiin.


Muutama lisäkuva näyttelystä Picasa-galleriassa.

18 kommenttia:

Mirja kirjoitti...

Onnea onnea! Kaikenlaisia titteleitä sulle sattuikin lyhyelle aikavälille. Koskakohan meidän kissat sais jotain? Laiskat ihmiset ei koskaan vie niitä muuanne kuin mummolaan...

Rosie kirjoitti...

Onnea Mäykyselle valmistumisesta!
T. Ruusu ja tytöt

Ana kirjoitti...

Mäyky on lovely, kaikki me tiedetään. Ja Mäyky ite kans!

Orja kirjoitti...

Mäyt vaan Mäykyselle! Harmi ettei nähty tänään sattuneesta syystä, mutta agilityssä ja Turkkusessa sitten kuitenkin!

sitruuna kirjoitti...

Onnittelut vielä tätäkin kautta, kuten sanottu, ihan paras PR-mies!

luolaleijona kirjoitti...

Hurrrjan isot onnittelut Premiori-Mäykyselle! Noita titteleitähän alkaa kerääntyä jo kasapäin - luultavasti Mäykyselle tärkein on että Mäykynen on kaikista Mäykyin kissa? ;)

Kivaa kun olette tulossa Turokiin, ja vieläpä samana päivänä kuin mekin! Pääsee ihailemaan Herra Mäykystä ihan livenäkin :) (Yritin tallettaa jo tuon virallisen nimen muistiinkin ettei mene sitten ihan ohi..)

Hra Mäykynen kirjoitti...

Mäykynen kiittää onnitteluista!

Orja: Kurja juttu, että teiltä jäi nyt näyttely väliin :( Odotimme innolla Kissukkalan tenavien ja herra Makkosen näkemistä. Mutta agilityssä ja Turokissa sitten.

Luolaleijona: Kiva päästä näkemään teidän poikia, kun aiemmin ei ole samaan näyttelyyn osuttukaan. Mäykystä ei edelleenkään tarvitse kutsua virallisella nimellä, joten ei hätää vaikka se unohtuisikin ;) Meillä on myös perinteisesti ollut Herra Mäykynen -kyltti häkin katolla, joten paikalle on hyvät mahdollisuudet löytää, jos eksyy bengalirivistöön.

Mummi kirjoitti...

Onnea Herra Mäykyselle uuden arvonimen johdosta:-)
Ps Kai Kaupungin Paras muuten sai tittelin myöntäneiltä sieltä bilehileistä tai ennen sitä tai sen jälkeen kunniakirjan, pokaalin tms pokaalirivinsä jatkoksi ja merkiksi siitä, kuka se talon sankari oikeasti on :-)

Mummi kirjoitti...

mummi joutui poistamaan yhden oman kommenttinsa, kun sama teksti tuli kahdesti tänne kommentteihin. No ei siinä olisi ollut mitään väärin vaikka toinen kommentti olisi tänne jäänytkin, sillä kyllähän Mäykynen kakisen onnittelujen väärtti on :-) Mutta mahtuupahan enemmän muidenkin lisäonnitteluja tähän joukon jatkoksi

Elina V. kirjoitti...

Onnittelut! Aivan upea kuva muuten tuo ensimmäinen tässä tekstissä :)

Hra Mäykynen kirjoitti...

Mummi: Mäykynen saa diplomin Kaupungin parhaudestaan. Diplomi tulee postissa, joten eri asia on sitten tietenkin, löytääkö se perille. Toivottavasti.

Saana kirjoitti...

Onnea Mäkyselle täältäkin suunnasta, komea kaveri, ihan varmasti tullut kehut ja kaikki oikeaan osoitteeseen! :)

Mummi kirjoitti...

No kai se Suomen posti saa diplomipaketin perille pelkällä nimellä "Herra Mäykynen". Onhan Mäykynen nyt sen verran tunnettu mediapersoona :-)

Vulpes kirjoitti...

Oikein paljon onnea sinnekin tuoreelle premiorille! :)
Turokissa voisikin tulla ihailemaan Herraa ihan livenä, me kun ollaan koko viikonloppu paikan päällä.

Pate, Nami, Neko ja Noona kirjoitti...

Onnea titteliherra-Mäykyselle! :-)

Lendi kirjoitti...

No mutta suuret onnittelut herralle!

Menina kirjoitti...

Olipas tänne kertynyt paljon ihanaa iltalukemista - pelkkiä hyviä ja aivan huippuja uutisia! Onneksi olkoon Hra Mäykynen! Jatka samaan malliin :D

Mari kirjoitti...

Paljon onnea Herra Mäykyselle uusista saavutuksistaan!!
Ja kivaa, että tulette Turkuun, täytyy tulla käymään teen pisteellä.. Näkee kuuluisuuden ihan livenä :)