maanantai 5. lokakuuta 2009

Kick KickerooKaiken turhan hömpän keskellä Mäykynen keskittyy blogissaan pitkästä aikaan oikeasti tärkeisiin asioihin. Näihin ei lasketa remonttia, näyttelyitä eikä hömppäjulkisuutta, koska Mäykysen mielestä kaikki nuo ovat oikeastaan aika merkityksettömiä asioita. Valitettavasti kuitenkin viime aikona vauhdikas meno ja kunnollinen sapuska ovat jääneet aivan taka-alalle, vaikka ne ovat Mäykysen elämän suola.

Lelujen parhaimmistoon kuuluu nykyään Kong Kickeroo. Kongin Wubbathan ovat olleet lelulistan kärjessä, mutta valitettavasti niiden suosionkesto on heikko. Koska Wubban hinta on hiukan turhan kallis parin minuutin leikkituokiota varten, piti henkilökunnan hankkia vaihteeksi jotain muuta. Henkilökunta oli huomannut Kickeroota kehuttavan ainakin parissa paikassa, joten Mäykysellekin piti tietysti saada sellainen. Hiukan kieltämättä epäilytti lelun suosio, sillä kirahvikuvioinen pötkylä, jossa on karvahäntä, ei vaikuta maailman onnistuneimmalta hiiri-imitaatiolta.

Joku Kickeroossa kuitenkin vetää puoleensa, sillä lelu sai turpaansa heti kun Mäykynen sen näki. Kickeroota on tapettu jo kuukauden verran, mutta yhä siinä henki pihisee. Kummankin kyljen saumaa on paikkailtu ainakin pariin otteeseen, mutta edelleen lelu näyttää enemmän Kickeroolta kuin surkealta rättimytyltä. Kong-lelujen sarjassa Kickeroo on siis kiistatta kärjessä: suosiossa se on Wubbiin verrattuna tasavertainen ja kestävyydessä aivan yliveto. Henkilökunta tosin haluaisi antaa Wubbille myös pari söpöyspistettä, mutta koska ne eivät kuitenkaan pysyisi hyllyn laidalla koristeena kuin ehkä puolikkaan hetken, täytyy säälipisteet jättää antamatta.

6 kommenttia:

luolaleijona kirjoitti...

Ihanko oikeasti tuo tyynynnäköinen pötkylä toimii? =D Katselin noita jokin aika sitten mutta jäi kyllä ostamatta kun oli vaikea kuvitella että tuossa jokin houkuttelisi kissaa. Onneksi Mäykynen on edelläkulkija ja testaa kaikki epäilyttävät uutuudet ;D

Löysin muuten myös kestävämmän näköisiä kissojen kong wubba - leluja. Ne oli eri materiaalista kuin nuo söpöt sekä pelkistetympiä, sellaisia miniversioita koirien wubbista. Jätin kuitenkin vielä ostamatta, koska vaikka meilläkin ensimmäinen wubba oli riekaleina 15 min sisällä, toinen on vielä ihmeen kaupalla ehjä :)

Villasukka kirjoitti...

Meillä Wubba ei herätä Indyssä minkäänlaista mielenkiinto, ja Pikikin leikkii sillä vain satunnaisesti. Suurimman suosion leluja ovat kaikenlaiset höyhenhuiskat ja ihan tavallinen mittanauha.

Perdita kirjoitti...

Jengiin rantautui tänään kyseinen lelu ja se saikin heti suuren suosion. Pojat vetivätkin lelusta kilpaa, että kuka saa ensin leikkiä. Joten seuraavaksi täytyy muistaa tilata pari Kickeroota lisää.

Ulkonäkö vähän kyllä epäilytti, että kiehtooko tuo ollenkaan kissoja, mutta tuollapa se on nytkin Siriuksen tassujen alla tiukassa valvonnassa, ettei se vaan häviä.

sitruuna kirjoitti...

Meilläkin Kickeroo on ollut tosi suosittu, sille antavat takajalkatömpsyä molemmat. Myös Wubba on käytössä - ja ehjä, meillä kun leikitään nätisti ja leluja hajotetaan äärimmäisen harvoin.

Heidi kirjoitti...

Meilläkin on jonkunlainen Wubba, jossa on kulkunen sisällä, mutta sillä leikitään ihan nätisti. Kerran sitä tultiin kyllä helistämään sängyn viereen, kun omistajat vaan nukkui vaikka aamupala-aika oli mennyt ajat sitten!
Mattoja kynitään sitten kunnolla.

Lennu kirjoitti...

Kiitokset ihanasta blogista, upeista kuvista ja hykerryttävästä tekstistä! Mäykysen seikkailuja on seurattu täällä pohjoisemmassa jo pitkä tovi :) Meillä asustaa kaksi kissaneitiä ja ensimmäinen Wubbakin tilattiin Zooplussalta aikoinaan Mäykysen suositukset luettuamme. Mantelin ja Piparin kynsissä ja hampaissa tosin näyttää kestävän vähän paremmin kuin Mäykysen käsittelyssä, vaikka suosittu lelu onkin :) Kickeroota ei olla vielä kokeiltu.

Bengali on ollut haaveissa vuosia, ehkä jonain päivänä meillekin! Mukavaa lokakuun loppua sekä Mäykyselle että henkilökunnalle ja tsemppiä kahden asunnon välissä asumiseen kissaherralle!