lauantai 12. joulukuuta 2009

Kissaario

Myydään akvaario. Kissa kuvausrekvisiittaa.

Muuton ja remontin vuoksi talouden akvaario on ollut kuivilla jo kesästä asti, jolloin silloisille kala-asukeille etsittiin uusi koti. Pitkällisen harkinnan jälkeen koko akvaarioharrastus on päätetty lopettaa. Onhan allas hyvinhoidettuna kaunis, mutta vedenvaihto ja siivoukset taisivat olla viikon kohokohta ainoastaan Mäykyselle. Tarkastaja Mäykysellä on kuitenkin niin paljon muutakin puuhaa, että herra saa nyt pärjätä ilman omaa kalatelkkariaansa.

Tänään akvaariosta otettiin kuvia myynti-ilmoitusta varten. Tarkastaja Mäykystä homma kiinnosti suunnattomasti, sillä täytyyhän akvaariolle tehdä kuntotarkastus ennen myyntiä. Huolellisen kartoituksen jälkeen Mäykynen antoi tuomionsa: naarmuja laseissa ja lähemmäs kymmenen vuotta vanhat silikonisaumat, mutta pienellä laitolla kuin uusi. Akvaariohiekatkin on tarkastettu ja todettu hyväksi. Kuopimistesti osoitti raekoon olevan hyvää vessamateriaalia, mutta hiekan imutesti jäi suorittamatta, sillä henkilökunta puuttui tässä vaiheessa peliin. Mäykysen mielestä on kummallista, että olohuoneen lattia on täynnä uusia ämpärihiekkiksia, mutta sitten niitä ei kuitenkaan saa edes käyttää.


10 kommenttia:

Elämänkulkija kirjoitti...

Mäykynen on kyllä mahtava -ja pitkääkin pidempi! Vedet silmissä on pakko nauraa. :D

Ana kirjoitti...

Voi Mäykynen <3 <3 <3

Emma kirjoitti...

Ooh! Long cat is long!

(Sanavahvistuksena noheart, vaikka musta toi ei ollut yhtään sydämetön kommentti)

luolaleijona kirjoitti...

Aasialaiset akvaariot onkin aina olleet minun makuuni! Bengalit ja rihmakalat voisivat sopia hyvin yhteen.. minä voin ostaa tuon akvaarion - JOS saan sen kuvassa olevine sisältöineen ;) Voi kyllä olla ettei herra Mäykynen sopeutuisi turkulaiseksi? :/ ( Ja itseasiassa meidänkin akvaarioharrastus on viittä vaille lopetettu. Toinen akvaario on nurkassa vesisäiliönä odottamassa myyntiä (vesi ettei saumat mene) ja toista tullaan hakemaan viikon pääästä. Sitten joskus harkitaan harrastuksen aloittamista uudelleen kun on isompi koti :) )

KristiinaS kirjoitti...

Hienot kuvat taas, ja komea varvistus Mäykysellä. Tää on kyllä viikon kohokohta blogikierroksella kun pääsee kurkkimaan Mäykysen touhuja. Kiitos ja hyvää joulun odotusta koko porukalle.

Heidi kirjoitti...

Onpa Mäykynen pitkä kissa! <3

sitruuna kirjoitti...

Jos herralta vietiin telkkari niin ehkä herra saa sitten tilalle kaverin? ;o)

Tanja kirjoitti...

Onpas piiiitkä poika!

Nunt kirjoitti...

Herra Mäykysellä on kyllä ehkä kissamaailman paras blogi.

Lendi kirjoitti...

Hupaisa kissa, ei voi muuta sanoa ;)