keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Astiakaapin valtias


Tänään se tapahtui: pieni askel yhteiskunnalle, suuri hyppy Ellille. Astiakaappi on vallattu. Asunnon viimeinen sinttivapaa vyöhyke on mennyttä. Ellin piti päästä näkemään, mikä Mäykystä viehättää astiakaapin päällä.


Niin... Ei mikään. Enää... Hyvästi rauha.

10 kommenttia:

taapertaja kirjoitti...

Onpa terhakas Elli-neiti tuossa ekassa kuvassa :)

Meillä on sama tilanne käsillä varmaan ihan kohta. Elmeri on vielä jättänyt Moyan seinällä olevan löhöilytason rauhaan, vaikka kovasti sinne katselee. Se ei selvästikään vain tajua, että pääsisi sinne jo ihan helposti. Ei matka ole pidempi kuin lattialta tiskipöydällekään. Mutta Moya on tyytyväinen, ettei "sintti" (5 kg) tätä vielä tajua...

KristiinaS kirjoitti...

Voi Mäykystä:( kingin paikka meni nyt. Elli poseeraa niin hienosti jo, edellisessäki kuvassa on niiin linssiludetta että ...

Mamma N kirjoitti...

Taisi tulla Mäykylään nyt viimeistään akkavalta. Loistavat kuvat jälleen!

Mummi kirjoitti...

ja loistavien kuvien lisänä hykerryttävät tekstit- oli pakko taas nauraa.

Vapaaherrat kirjoitti...

Voi Mäykkyläistä!

Taidat olla aika herrasmies tai sitten pahasti tossun alla...

Pistäpä henkilökunta hankimaan korkeampi kaappi tai hylly!

luolaleijona kirjoitti...

Samaa mietin kuin Vapaaherrat tuossa, että korkeampaa kaappia vain tilalle! Olisi Mäykyselle taas oma reviiri.. kahdeksi viikoksi? :D

Heidi kirjoitti...

Niin se menee!

Näyttää muuten kissojen kokoero taas melkoiselta, vaikka taitaa se ollakin ainakin 4 kiloa.

Bemary kirjoitti...

Ja kissanpentukuume sen kun vaan kasvaa...:p

Hipsu, Viiru ja Killi kirjoitti...

jaa mutta me ajatellaan, että ettei vaan Mäykysellä ollut savolainen ajatus taustalla. Että ihan piruillessaan hyppi ja keikkui kaapin päällä niin, että Ellin on IHAN PAKKO päästä sinne ja ottaa se omaksi paikakseen. Niin että Mäykyselle sitten jää lopputalo ihan omaan käyttöön.

Ainaskii me oltais näin tehty ;o)

Hra Mäykynen kirjoitti...

taapertaja: Ihme, ettei Elmeri ole vielä hyppytaitojaan huomannut. Meillä taas Ellin hyppytaidot tulivat aika yllätyksenä, sillä ei Mäykynen vielä tuossa iässä tuollaisia loikkia pomppinut. Mutta Elli on terhakka tapaus ja kaikkialle on päästävä vaikka puoliväkisin.

Paavo ja Harmi: Painoero on jotain kolmen ja nelän kilon välillä, kolmea kiloa lähempänä tosin. Ihan huomattava siis kuitenkin eikä noita kahta vahingossa pikaisellakaan vilkaisulla toisiinsa sekoita.

Hipsu, Viiru ja Killi: Mäykysellä ei taida olla savolaisia juuria, joten henkilökunta epäilee, ettei tarkoitus ollut ihan noin kiero. Tai jos olikin, niin hiukan metsään meni hienot tarkoitukset, sillä Elli roikkuu muuallakin talossa sisukkaasti perässä ;)