sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Ellin näyttelydebyytti


Lauantaiaamuna Ellillä oli aikainen herätys, sillä jo kuudelta piti lähteä huristelemaan Turkua ja siellä olevaa Turokin näyttelyä kohti. Automatka meni suhteellisen hiljaisesti, sikäli kun henkilökunta käyttää Mäykystä vertailukohtana.


Näyttelyssä Elli oli Jarmo Räihän tuomaroitavana. Ellin esittäminen hiukan jännitti henkilökuntaa, sillä Elli ei suuremmin viihdy sylissä. Pientä rimpuilua oli nytkin, mutta mitään suurempaa draamaa Elli ei kuitenkaan tuomaripöydällä järjestänyt.


Ellin profiili oli Räihän mielestä Excellent!, mutta Ellin mielestä sen vähempikin tarkastelu olisi riittänyt. Kaiken kaikkiaan Räihä piti Ellistä ja yleisvaikutelmaksi tuli lupaava pentu. Elli joutui jo heti ensimmäisessä näyttelyssään kilpailemaan EX1-tittelistä. Vastassa oli pari viikkoa Elliä nuorempi KungsgardenCats My Flower Power, joka nuoruudestaan huolimatta oli selvästi Elliä rotevampi ja suurempi. Elli-sintti selvisi kuitenkin lopulta voittajaksi ja pääsi myöhemmin päivällä vielä tuomarin paras pentu -valintaan. Ellin mielestä Turkuun asti ei ilmeisesti kannata lähteä turhan takia, sillä neiti toi voiton kotiin tässäkin mittelössä. Muistoksi Elli sai voitostaan kultaisen pikkumitalin ja kasvattajaltaan Kong Kickeroo-lelun sekä pienen sinisen hiiren.


Näyttelypäivä ei ollut pelkkää tuomaripöydässä kökötystä ja häkissä makoilua, vaan välillä Elli tapasi myös ihailijoitaan. Elli on kuulemma livenä paljon pienempi kuin blogin kuvien perusteella. Saamaton henkilökunta ei ollut saanut Ellille aikaiseksi edes omia käyntikortteja, joten neiti joutui jakelemaan herra Mäykysen kortteja. Osalle näyttelyvieraista saattoi aiheuttaa hämmennystä häkin päällä olevat Mäykysen kuvalla varustetut läpyskät ja häkissä nukkuva pieni hentoinen sintti. Seuraavaan näyttelykertaan mennessä yritämme korjata asian.


Päivä huipentui Best in show -valintaan, jossa tuomarien parhaaksi valitsemat kissat kilpailivat BIS-tittelistä. Paneelissa assistentit esittävät kissat, joten henkilökunta sai jännittää yleisössä, millaiset hepulit Elli vetää vieraan ihmisen käsittelyssä. Assistentti sai kuitenkin pidettyä pikkuneidin rauhallisena.


Paneelissa Elli sai yhden äänen, mutta voiton vei ocicat-poika Topspot Miramore. Ellin Turun reissu meni kuitenkin henkilökunnan mielestä paremmin kuin hyvin. Seuraava neidin koitos on Rurokin näyttelyssä Helsingin Messukeskuksessa 24.4.

18 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aijai, on kyllä Ellillä mainiot ilmeet! Nostelukuvissa tuomari näyttäisi kuulevan kunniansa siitä, mitä mieltä Elli on pikkuneitejä kopeloivista sedistä :D Onnittelut menestyksestä!

Nunt kirjoitti...

Elli on kyllä kuvien perusteella aivan mahtavan itsetietoinen nuori neiti :D Ja aina niin kovin vakavailmeinen :)

Ja nuo turkin kuvioinnit ovat kyllä todella komeat. Isäntä kommentoi vierestä, että leopardiako siinä käsitellään :)

Ana kirjoitti...

Hieno seeprajellonalejopatri! Tarmokas ja nätti neito! Ehkä ta-va-taan huhtikuussa...

Rosie kirjoitti...

Onnea loistavasta näyttelymenestyksestä! Me aiotaan kyllä vielä viritellä näyttelytoimintaa Bellan kanssa kunhan turkki tulee takaisin. Sen verran kivaa tuo näyttelyttäminen on. :)

KristiinaS kirjoitti...

Onnittelut Ellille! Ja Henkilökunnalle kanss.

Anonyymi kirjoitti...

Voi ihana tuo Elli! Taas kerran myös mainiot kuvat. Edelleen vaan bengalikuume kasvaa täällä joka kerta, kun käyn lukemassa jotakin uutta.

Onnea näyttelymenestyksestä! Hienosti sujui ensimmäiseksi näyttelyksi. :)

luolaleijona kirjoitti...

Onnea kauniille Elli-neidille hienosta menestyksestä! Kokoa ihmeellisempää oli minun mielestäni neidin upeat ruusukkeet ja ihan mahtava persoonallinen ääni ;)

Anni kirjoitti...

Harmin paikka, että en päässyt paikan päälle Elli-neitiä tapaamaan, kun kerta kotikaupungissa olisi näyttely ollut...mutta ristiäiset veivät toiselle paikkakunnalle. Onnea pikkuneidille hienosta näyttelymenestyksestä, siitä se ura urkenee :-)

NetKissa kirjoitti...

Aijai. Mä unohdin koko näyttelyn. Argh

Unknown kirjoitti...

Onnea Ellille ja henkilökunnalle upeasta näyttelyuran avauksesta! Kyllä tuolla neiti-asenteella vielä pääsee pitkälle :)

Tia kirjoitti...

Olimme aitiopaikalla pikkurinsessan häkin lähistöllä ja saimme nauttia suloisesta neidistä ja neidin sulosoinnuista lauantain ajan. Ihastuttava tapaus kaikin puolin. =) Onnittelut hienosta debyytistä.

Vulpes kirjoitti...

No nyt meni minulta ihan ohi että Elli oli myös Turokissa! Ja miten hienosti vielä pärjännyt ekassa näyttelyssään! Oikein paljon onnea Ellille ja henkilökunnalle. :)

Meidän Bongokin meni lauantaina paneeliin kisaamaan isojen kollien joukkoon ja henkilökunta jännitti yleisön joukossa ettei ihan kauheasti siellä rimpuilisi. Bongon koetuksen jälkeen veinkin pojan heti takaisin häkkiin, joten jäi sen jälkeen kolmosten pennut katsomatta.

Hra Mäykynen kirjoitti...

Elli kiittää onnitteluista!

Vulpes: Eipä mekään tajuttu, että olitte paikalla. Siltalan paneelikuvista nyt jälkeenpäin huomasin, että Bongolla ja Ellillä on ollut sama assari paneelissa. Katseltiin kyllä paneelissa kaikki kolmoset, mutta hiukan ohi ne menivät, kun piti jo jännittää miten Ellin esiintyminen menee.

Anonyymi kirjoitti...

Paljon onnea menestyksestä! Muistutelkaa toki tuosta seuraavasta näyttelystä lähempänäkin, olisi niin kiva tulla katsomaan kun kerran ihan kotikulmilla järjestetään... Musta on tulossa ihan täysverinen kissaihminen tän blogin ansiosta ja olisi kiva tulla katsomaan kissanäyttelyä kun en ole ikinä ollut kuin noissa koiratapahtumissa vaan paikalla. Nyt vois nähdä sen riemun ja itse Ellinkin vielä samalla kertaa!

Karvantuotantoyksikkö kirjoitti...

Myö ei täällä Karvantuotantoyksikössä ymmärretä näyttelyitten päälle, mutta tyylikkääseen häkin sisustukseen (valokuvassa) kiinnitimme oitis huomiota. Arvelemme että Bengal-aihe on kyseessä. :-)

Dannacet kirjoitti...

Onnittelen Elliä menneen näyttelyn kanssa ja tulisi kysyttyä,tosta messukeskusken näyttelystä sitä, että pääsiskö tuota Elliä moikkamaan sinne? Eli, minä päivänä te aijotte osallistua näyttelyyn kun se on kahtena eri päivänä? A onko Ellin häkki myös sellainen vihreä sitten että löytäisi varmasti oikean kissan) Mutta kun tarpeaksi on tultu luettua tuota blogia ja olen useasti katsellut noita Ellin kuvia niin tuskimpa erehdyn, mutta olisi kiva tietää)Jos saisi vähän tarkemman tiedon tälläisille Elli-faneille)

Hra Mäykynen kirjoitti...

Elli ja Mäykynen ovat Messukeskuksen näyttelyssä lauantaina 24.4. Toisella on todennäköisesti juuri nuo tämän jutun kuvassa olevat vihreät verhot ja toisellakin luultavasti myös jotain vihreäsävyistä. Kummallakin on toivottavasti myös nimikyltti häkin katolla, joten eiköhän Ellin ja Mäykysen löytäminen pitäisi olla suhteellisen helppoa :)

Dannacet kirjoitti...

Kiitos tiedoista) Jos onnistuu, niin varmasti tulen moikkaamaan :)