lauantai 6. maaliskuuta 2010

Laatuaikaa


Leuto ja kaunis talvipäivä tarkoitti Mäykyselle tänään mahdollisuutta päästä taas valjastelemaan. Herra nautti reippailusta täysin siemauksin ja kierteli lähimetsikköön tallattuja koirapolkuja. Hankikin näytti kantavan Mäykystä hyvin, mutta perässä löntystelevä henkilökunta valitettavasti upposi polviaan myöten kinokseen, kun yritti urhollisesti pysyä tirppoja vaanivan herran perässä.

Nollakelin kunniaksi Mäykysen takki oli jätetty naulakkoon. Hyvin metsässä näyttikin tarkenevan eikä edes karvat juurikaan pörhistyneet. Lopulta tassuravistelut kuitenkin tihenivät ja muuttuivat tassunuoleskeluksi. Tässä vaiheessa henkilökunta suostutteli Mäykysen paluumatkalle hiukan vihjailevalla fleksinykinällä. Hiukan vastentahtoisesti kurssi käännettiin kotiovelle, mutta paluuvauhti kasvoi lähes eksponentiaalisesti etäisyyden vähetessä. Viimeiset parikymmentä metriä spurtattiinkin jo sellaisella vauhdilla, että henkilökunta hädin tuskin pysyi perässä.

4 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

Aivan fantastinen Mäykys-otos! Niin uljas ilme ja ylväs käynti.

luolaleijona kirjoitti...

Uljas herra tosiaan! Me tänään ihmeteltiinkin erinäisiä pieniä tassunjälkiä hangilla, mietittiin että chihuahuatko siellä ovat juosseet, mutta ehkäpä täälläkin päin on tosiaan urhoollisia hankiurheilijakissoja ja heidän omistajiaan.

Elina V. kirjoitti...

Ihanat nuo leijuvat lumihiutaleet tuossa kuvassa!

anana kirjoitti...

Uutena lukijana täällä kommentoin. En ole ennen lukenut kissablogeja tai eläinblogeja muutenkaan.

Sattumien kautta eksyin tänne ja mykistyin upeista kissakuvista. Kissoja minulla on aiemmin ollut muttä yhdestäkään ei ole kyllä näin upeita kuvia. Taidan vierailla täällä hieman useamminkin tästedes kuvia ihailemassa :)