keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Puuhkailua


Tänään Stockmannin Hulluilla Päivillä henkilökunta näki pikkuisille neitikissoille sopivan lelun. Vaaleanpunainen sulkahuiska suorastaan tuntui huutavan: Elli haluaa minut! Vieressä oli hiukan hillitymmänkin värinen huisku, mutta ei kai Hulluilla Päivillä mitään järkeviä ostospäätöksiä olekaan tarkoitus tehdä, joten miksi siis kursailla höyhenunelman värivalinnassa. Lelusta myös näki jo kauas, ettei sen eliniän odote ole kovin korkea, mutta pitihän se silti saada.

Kotona lelun kiinnostavuus- ja kestävyystestaus aloitettiin välittömästi. Henkilökunnan suureksi hämmästykseksi myös Mäykynen innostui tassuttelemaan huiskaa. Elli oli tietysti odotusten mukaan aivan myyty. Lelua tassuteltiin ja pyydystettiin ja sitten sulkapuuhkasaalis suussa juostiin lujaa karkuun. Kimaltelevia naruja alkoi varista välittömästi eikä huiskan höyhenlukukaan enää aivan alkuperäinen ole. Kovin monen illan iloksi ei huiskasta luultavasti ole, mutta hetken huumaksi se on mitä sopivin.

13 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

Wau mikä loikka!

Jenni kirjoitti...

Eih, Elli tosiaan haluaa huiskan! Mikä kuva! :D

P.S. Elli ei sitten taida olla enää toipilas, ainakin jaksaa loikkia hyvin?

Lendi kirjoitti...

Loistavat kuvat :D
Meillä moiset höyhenunelmat on hengenvaarallisia kun suursyömäri Gaston yrittää syödä kaikki mitä lattiasta irti lähtee. Uusin villitys on muovi, oli sitten kyse dvd:n päällysmuovista tai karkkipussista.

luolaleijona kirjoitti...

Tuollaiset kertakäyttöhuiskat on just ihan parhaita! Saa henkilökuntakin vähän liikuntaa kun huiskanheiluttelun välissä jahtaa kissaa ja yrittää onkia irtohöyheniä suusta ;p

Raichukin haluaisi tuon huiskan ja ehdottomasti tuon värisenä. Meillä henkilökunta potee kyllä pienimuotoista hullujen päivien kammoa, joten jää saamatta tällä kertaa.

Nunt kirjoitti...

Sulkasato! :D Ihan pikkurinsessalle sopiva väri :D

Karvantuotantoyksikkö kirjoitti...

"Kun kasvan isoksi, näin minäkin teen flamingoille!", näyttää pikkupeto uhoavan. :-)

Heidi kirjoitti...

Hauska ilme "no leikitään nyt sitten neitihuiskalla, s*tana! ;)

sitruuna kirjoitti...

Eihän ne olekaan tarkoitettu kestäväksi! Ainakaan kissojen mielestä... Henkilökunta on HP-boikotissa tänä keväänä, joten valitettavasti meillä ei näy noin hienoja juttuja.

Anu kirjoitti...

Ihana Elli!

Mummi kirjoitti...

ei kai missään ole olemassakaan bengal-proof-takuulapulla varustettuja huiskia :-)
mutta tyttöbengalille tuommoinen on kyllä sopiva hankinta hulluilta päiviltä

Tasha kirjoitti...

Nuo huiskaset eivät kyllä ole kovinkaan kissankestäviä... meillä ei ole enää yhtään ehjää mutta kyllä ne kärsineet huiskanriepakkeetkin käy vielä leikkeihin :)

Hra Mäykynen kirjoitti...

Jenni: Ihan vauhdikkaassa kunnossa Elli on oikeastaan koko ajan sunnuntaiaamupäivää lukuunottamatta ollut. Mutta näyttäisi siltä, että nyt myös molempien mahat ovat ainakin lähes normaalissa kunnossa.

Lendi: Kyllä meilläkin kaikenlaista maistetaan ja pureskellaan, mutta onneksi sentään yleensä syljetään syömäkelvottamat tavarat lopuksi lattialle. Varmuuden vuoksi silti meilläkin yritetään keräillä kaikki epämääräiset syötäväksi soveltuvat esineet lattioilta pois.

Karvantuotantoyksikkö: Mainittakoon tässä yhteydessä, että Elli ei ole ollut kadoksissa viime päivinä ;)

luolaleijona & sitruuna: Kauheata, kun kissat joutuvat kärsimään henkilökuntansa periaatepäätöksistä ;) Kyllähän sitä kannattaa ryysätä ja jonottaa ja luopua boikoteista, jotta saa kullannupuille ihanan sulkaunelman ;)

sea kirjoitti...

Kutitat takapuolesta niin kissa loikkaa? ;)