sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Pahvi-Paavot


Kissakaksikko Musta ja Harmaa kirjoittivat juuri blogissaan pahvilaatikoista: kaksi on vielä parempi kuin yksi. Hiukan kilpavarusteluksi menee, mutta Mäykynen ja Elli eivät nyt millään malta olla esittelemättä omia varastojaan. Erinäiset remonttivaiheet ja Zooplussan ruokatilauksen takaavat, että Mäykyseltä ja Elliltä löytyy pahvilaatikko tilanteeseen kuin tilanteeseen. Eikä sellaista tilannetta taida ollakaan, johon pahvilaatikko ei sopisi. Niissä voi esimerkiksi nukkua ja leikkiä tai niistä käsin voi suorittaa salaisia vaaninta- ja valvontaoperaatioita.

Laatikoiden värimaailma on kieltämättä aika tylsä ja yksipuolinen, mutta kokovalikoimaa on laidasta laitaan. Koska henkilökunnan mielestä tyhjiä pahvilaatikoita ei voi kuitenkaan olla käytössä kerralla enempää kuin kämpässä on huoneita, on ylimäärälaatikot arkistoitu toistaiseksi rappusten alle. Sieltä mistään mitään ymmärtämätön henkilökunta niitä sitten ajoittain rahtaa pahvikeräykseen. Koska nakertaja-Mäykynen on tehokas pahvilaatikkosilppuri olisi Ellin ja Mäykysen mielestä kuitenkin ehdottoman tarpeellista varastoida jokainen loota pahan päivän varalle. Jos pahvilaatikkotoimituksiin tulee tauko, niin mitä sitten tehdään?Elli huolehtii säännöllisesti pahvivaraston laatikkoinventaariosta. Pieni koko on tässä eduksi, jotta pääsee ahtaasta varastolaatikosta vielä poiskin.

8 kommenttia:

Tiikerikissat kirjoitti...

Taitaa olla kaikilla kissoilla tollanen piilevä laatikkohulluus! Meillä on sekoamisen paikka jo siinä, kun tyhjenee kissanruokalaatikko ja sillä saa leikkiä. Muutot on sitten taas ihan oma juttunsa, sillon on totaalinen sekoaminen :D

sea kirjoitti...

Ollaankos me kutsuttu teidät jo stressipoksien pureskelijat ry:n? ;)

Mahtava häntä?! Paljonko se on pitkä? :D

Elina V. kirjoitti...

Uskoisin kyllä että pahvilaatikot ovat lähes kaikille kissoille jonkinmoinen pakkomielle :) Käsittämätöntä miten paljon iloa niistä tosiaan lähtee! Meillä on myös harrastettu tunkukilpailua aiheella: kuka mahtuu pieninpään laatikkoon...todistettavasti itämainen pystyy seisomaan Applawsin 6-ruokapurkin ruokalaatikossa kaikilla neljällä jalallaan. Vartalo ei sentään ihan mahtunut sisälle.

ella kirjoitti...

Voi ei, mikä ihana mittakeppihäntä eka kuvassa! :D Kyllä tuota laatikkokokoelmaa kelpaa hieman esitelläkin.

sitruuna kirjoitti...

Teillä on kyllä hyvin asiat! Meillä kans, parhaillaan. Täällä suurin laatikko on semmoinen mihin henkilökuntakin mahtuisi sisälle.

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Kieltämättä, kieltämättä ootte oikealla asialla! Vähäsen viherryttää noi teidän lootapinot - ei meille edes mahtuisi tollasia. Sääli!

Ei nyt keksitä yhtään uutta tapaa sanoo, että ootte hirmu hyvännäkösii ja että teistä saa todella hyvei kuvei, joten olkoon nyt sanottu noin :-)

Hra Mäykynen kirjoitti...

sea: Piti ihan mitata :) Ellin häntä on 28 cm ja Mäykysen 27 cm. Ero on siis hyvin pieni, mutta kun muun kokoeron huomioi, niin Ellin häntä näyttää yleisesti pitkältä ja Mäykysen häntä taas lyhyeltä.

Musta ja Harmaa: Kiitos kovasti :) Te ootte kyllä kanssa komeita & sieviä! Ja kyllä teillekin varmasti saa mahtumaan aika monta laatikkoa. Kokeilkaa vaikka! Blogiin sitten vaan juttua, miten kävi vai ennättikö ihmisen hermo mennä ennen kuin tilanahtaus tuli ylitsepääsemättömäksi ongelmaksi.

Furensic Evidence kirjoitti...

Vau mitkä laatikkoapajat! Kyllä Mäykysen ja Ellin kelpaa.
Piti ihan mitat Fuskun häntä. Tulokseksi tuli 33 senttiä :)