tiistai 2. marraskuuta 2010

Synttäribileet x 2


Perjantaina oli Ellin juhlapäivä. Juhla-aamupalaksi Elli otti tavallisen ruokansa lisäksi viiliä. Henkilökunta haluaa kiinnittää lukijoiden huomion verbivalintaan: viiliä ei annettu, vaan Elli kävi ihan omin lupinensa maistelemassa henkilökunnan aamupalaa. Synttärisankarin luvattomaan toimintaan ei kuitenkaan heti hennottu puuttua, mutta ihan koko purkillista neiti ei silti saanut lipittää.

Varsinainen juhlinta alkoi kuitenkin vasta illalla. Mäykynen avusti Elliä turkin laitossa, sillä pitäähän bileissä karvat olla ojennuksessa. Gourmet-ateria koostui raksuista, joita täällä ei siis normaaliruokavalioon sisälly. Ellin herkkuruoista on tosin paha sanoa yhtään mitään, sillä neiti on ihan yhtä ihastuksissaan kaikesta syötävästä. Menun loppuhuipennukseksi Elli kävi nuolemassa henkilökunnan Halloween-leivoksen täytekreemit. Omatoimisuus kunniaan, jos sankarille ei edes kakkua tajuta tarjota.


Lopuksi oli vielä lahjonnan vuoro. Ellille oli hankittu Kong Wild Tails -pallo, koska henkilökunta ajatteli, että sen höyhenhäntä olisi neidille mieluinen. Suosio ei ollut ihan yhtä loistava kuin henkilökunta kuvitteli, mutta turpiinsa pallo silti sai. Huiskat ovat silti selvästi Ellin mieluisimpia leluja, sillä tämäkin lelu muuttui huippukiinnostavaksi, kun henkilökunta heilutteli pallon sulkahäntää neidin nenän edessä. Koska henkilökunnan molemmat oikeat kamerat ovat huollossa, on synttärijuhlien kuvatarjonta nyt valitettavasti kuitenkin melko niukkaa ja heikkolaatuista.

Kun on syöty, saatu lahjat ja leikitty niillä, voisi joku luulla juhlien olevan ohi. Niin henkilökuntakin kuvitteli. Tuli paluu arkeen. Postin työnseisaukset olivat kuitenkin puuttuneet peliin ja tänään oli vuorossa synttäribileet vol. 2. Postilaatikossa odotti tänään ilmoitus maksikokoisesta kirjeestä, joka piti noutaa postista, koska se ei ollut mahtunut laatikkoon. Postiin sitten mentiinkin ja sieltä saatiin kirje, joka oli osoitettu Ellille. Postileiman mukaan Ellin paketti oli laitettu postiin hyvissä ajoin, mutta joku postityöntekijä ei ollut sitten tajunnut, että lakko tai ei, niin suojatyöhön kuuluisi sisällyttää myös pienten kissaneitien synttärimuistamiset.


Elli oli saanut kasvattajaltaan hienon kortin: Stort grattis Elli på 1-års dagen! Lisäksi paketissa oli pieni hiiri ja kaksi muovipalloa, joissa on sisällä kissanminttua sekä vielä täyttöpussi kissanminttua. Lahjat tuntuivat olevan kovasti mieluisia ja niiden perässä on juoksenneltu ympäri olohuonetta. Kolina vaan kuuluu, kun neljä tassuparia on käynyt kissanminttuping-pongin mestaruusotteluita.

4 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

Oo, oikein pitkänmatkan synttäripaketti;) Postinsedät on pöljiä.

Tiikerikissat kirjoitti...

Elli osasi kyllä pitää huolen synttäribileiden ruokatarjonnasta kun aamulla viiliä ja sitten vielä kreemit :D

Tasha kirjoitti...

Totista hommaa tuo synttärikortin kanssa poseeraaminen :)Onnea Elli :)

Mamma N kirjoitti...

Synttärikuvien laadusta ei kamalasti kannata olla huolissaan! Vaikka vakivarustus onkin huollossa, välittyy kuvista oikein mainiosti synttärikemujen tunnelma ja tärkeät asiat :)