sunnuntai 28. elokuuta 2011

Elli-täti

Elli haluaa tiedottaa, että hän on nyt Elli-täti. Kun ikääkin on kohta jo melkein kaksi, niin olisi soveliaampaa, jos Elli-neidin sijaan käytettäisi nimitystä Elli-täti. Mutta ei, blogin nimi ei silti muutu muotoon Herra Mäykynen ja Elli-täti, koska henkilökunta haluaa pitää kiinni nuorekkaasta imagosta, kun kaksikon toilailut tuskin jatkossakaan muuttuvat rauhallisen tätimäiseksi. Elli sen sijaan haluaa nuorekkuudesta eroon. Kuinkakohan monta päivää sitten se olikaan, kun viimeksi ohikulkija taivasteli: Miten ihana pentu! Onko toi toinen sen äiti? Mäykysen mielestä tosin on kyseenalaista kumpaa tässä itse asiassa onkaan loukattu syvemmin — siis herrahan suorastaan huokuu lempeää äitihenkeä? Mutta erityisesti Elli-tätiä kiukuttaa: jos pitää linjoistaan huolta ja on hoikassa kunnossa oleva nei... siis täti, niin mitä sitten? 3,7 kiloa pippurista luonnetta riittää aivan mainiosti! Ellin pikkuveljen minirääpäleillä on Ellin ikään ja painoon vielä pitkä matka, mutta eiköhän niistäkin silti vielä joskus kasva melkein yhtä hienoja kissoja kuin Ellistä. Sillä välin Elli yrittää omaksua uuden täti-lookin.


Elli-neiti-ilme?


Väsyttävää touhua... 


Vihdoin aito täti-ilme?

7 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Kyllä minä olen sitä mieltä että täti-nimitys on aivan liian tätimäinen Ellille. Kukkahattutädit sitten erikseen ;)

Mamma N kirjoitti...

Onnea tädille! Kyllä nuorekas neiti-kissanenkin voi onneksi olla täti :)

Jenni kirjoitti...

Cisu lähettää Mäykyselle tsemppiä ja ymmärtäviä terveisiä sekä vertaistukea. Hän ei halua kertoa sitä omassa blogissaan, mutta hänelle kävi kesällä niin, että eräs ohikulkija kysyi, onko hän synnyttänyt vasta, kun maha roikkuu! Hmph. Cisu tuhahti ja lähti pakoon ja kyllä ulkoiluttajakin sanoi melko närkästyneenä, että se on poika ja sen mahakarvat ovat pidemmät kuin muut karvat.

Kaikkea sitä joutuukin kissaherrat kokemaan...

Musta kirjoitti...

Hei Elli-täti, oot säkin vaan kovin pikkunen! Mahdettaisko me nyt painaa saman verran, kun mä oon lihonut?

Oot ihana. Sano terveisii Mäyky-sedälle kans! Meiltä!

Tasha kirjoitti...

Oi, onnea tuoreelle tätikissalle! :)

ella kirjoitti...

Elli on sirkeä neititäti, eikä mikään kärttyinen kurppatäti, jonka ilmettä viimeisessä kuvassa ilmeisesti tavoitellaan. Elli on kunniaksi kaikille virkeille tädeille, varsinainen imagon kohottaja! :)

Hra Mäykynen kirjoitti...

Jenni: Kyllä jo sietääkin tuollaisesta Cisun ottaa nokkiinsa! Meillä Mäykystä on useammpinkin luultu Ellin äidiksi, joten herra taitaa olla jo aika tottunut sukupuolenvaihdokseen. Varsinkin kun Elli oli pienenmpi kyseltiin todella usin onko tuo toinen sen äiti. Nyt onneksi enää suht harvoin.

Musta: Sä oot myös tosi ihana! Täällä ei tiedettykään, että olit myös noin siro pikkukisu. Mutta hienoa, jos jo edes painat saman verran kuin Elli! Terkkuja myös Harmaalle :)

Ella: Hmm... Hyvä että tulee tätiluokitus selväksi. Pitää varoa kategorioimasta Elliä kurppatätien joukkoon ;)