maanantai 1. huhtikuuta 2013

Voi narsissi!

Täällä on vietetty pääsiäistä narsissintuoksuisissa tunnelmissa. Mäykysen ilme kertonee, mitä herra on  mieltä mokomista syömäkelvottomista rehuista.


Elli osasi ottaa kukkatyttöposeeraukseen hiukan herkemmän ilmeen eikä edes yrittänyt maistella keväisiä kukkaistutuksia.


17 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Meillä neiti ei välittänyt mitään kukista, mutta vastaava ilme tuli, jos isännältä joskus pääsi puuppa. Ihmettelenkin, että tunteeko bengaali oikeasti syömäkelvottomat rehut ;)

Wendi kirjoitti...

Mäykysen ilme on kyllä niin mahtava! :D

Anonyymi kirjoitti...

Kävi muuten mielessä, että Mäykynen ja Elli voisivat lähteä Eläimet pelissä (MTV juniori) ohjelmaan. Näkisi millaisia temppuja henkilökunta osaa ;) Mäykynen pitää saada telkkariin. Mieluiten oma talk show.

mama kirjoitti...

Ne ei nuo miehet niin noista kukista perusta... :)

Saana kirjoitti...

Löysin blogisi vasta äskettäin uudelleen, vaikka muistelisin täällä aikaisemminkin piipahtaneeni. Pitkään etsiskelin hyviä ja laadukkaita kissablogeja, ja kun tähän uudelleen törmäsin, olin aivan myyty :) Blogin teksti on selkeää ja hyvällä suomen kielellä kirjoitettua, josta paljon plussaa. Kirjoitustapa on myös erittäin hauska ja virikkeinen. Blogissa on lisäksi aivan todella hienoja otoksia hienoista kissoistanne, joita on enemmän kuin mukavaa katsella! Myös siisti ulkoasu miellyttää silmää, vaikka se ei kaikkein tärkein seikka olekaan. Niin paljon tähän blogiin tykästyin, että oli aivan pakko lukea kaikki postaukset ensimmäisestä viimeisimpään läpi, vaikka siihen jokunen tovi vierähtikin :D Näyttäis siltä, että jonkin verran on ollut postaustaukoa, mutta liityin silti ehdottomasti lukijaksi. Toivoisin vain, ettei blogi ole aivan lopullisesti hyytynyt, sillä mielelläni lukisin hra Mäykysen ja nti (vai tädiksikö Elli tahtoi itseään jossain vaiheessa kutsuttavan?) Ellin kuulumisia jatkossakin, kun harmikseni blogin vasta näin myöhään löysin :)

Kaikkea hyvää niin kissoille kuin henkilökunnallekin! :) Jään odottelemaan, jospa postauksia on vielä tulossa...

Anonyymi kirjoitti...

Sääli jos yksi parhaista eläinblogeista on kuollut :(

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Missä ovat Mäykynen, Elli ja henkilökunta?

Kysyypi heitä kaipaava

Anonyymi kirjoitti...

Missä ovat Herra Mäykynen ja Elli?

Anonyymi kirjoitti...

Täälläkin kaipaillaan!

Anonyymi kirjoitti...

Voi, kumpa tämä blogi heräisi vielä eloon... Tai jos edes voisitte ilmoittaa jotain, jos olette lopettaneet? :)

Maaria kirjoitti...

Huhuu, onko Mäykynen ja Elli kotosalla? Minä ja moni muukin kaipaa teidän kuulumisia :)

Sokerihiiri kirjoitti...

Niin kaipaillaan :/

Anonyymi kirjoitti...

Niin täälläkin :)

Anonyymi kirjoitti...

On jo kohta vuosi mennyt. Onko mäykynen ruvennut lakkoon vai kenties hiiri lahdattu, ettei henkilökunta jouda touhuamaan ylimääräisiä. Mäykynen ajattelee, että NSA ei pääse tutkimaan raksuvarastoja =P

Hra Mäykynen kirjoitti...

Kiitos kaipauksista, nyt on taas pitkästä aikaa onnistuttu saamaan uusi blogipostaus aikaiseksi. Katsotaan, jos henkilökunta ehtisi taas hiukan ahkerammin päivitellä kaksikon edesottamuksia tänne blogiin.

putra kirjoitti...

Thanks for share this information here and i was taking a look on this post and then i found something fresh on this wonderful article.

bandar poker online terpercaya di indonesia

agen poker online yang paling aman

World of Animals, Inc kirjoitti...

Elli, we love your photo of you posing ever so beautifully with the flowers. We hope you enjoyed the wonderful smell of them. Thanks for sharing the lovely photos. Have a fantastic rest of your week.
World of Animals