lauantai 28. joulukuuta 2013

Joululahjat vuosimallia 2013

Mäykynen ja Elli ovat huolestuneet, koska heidän blogikirjoituksiaan on kovasti kaivattu, mutta saamaton henkilökunta onnistuu aina keksimään jotain muka tärkeämpää tekemistä kuin kaksikon sähellysten blogiraportointi. Jopa Suomen bengalikissat ry on saanut sähköpostitse tiedustelun kaksikon kuulumisista, joten eiköhän henkilökunnankin ole nyt aika ryhdistäytyä.

Mitä Ellille ja Mäykyselle sitten kuuluu? Jos totta puhutaan, niin vanhoja blogikirjoituksia lueskelemalla saa nykypäivän tilanteestakin aika hyvän kuvan. Joulua on taas vietetty ja nähtävästi joululahjatkin olivat hyvin samanlaisia kuin vuosi sitten. Tämän joulun yllätysmomentti tosin paljastuu alla olevasta kuvasarjasta, joka esittää Mäykystä, joka ei koskaan leiki leluilla…
…hups! Pakko oli torjua lelun hyökkäys. Onneksi Ellikin kiirehti hätiin ja auttoi kukistamaan mini-Kickeroon vastarinnan.


Joulua vietettiin taas henkilökunnan vanhempien luona ja hiukan vieraampi ympäristö sekä jännittävät joululahjat saivat kaksikon simahtamaan loppuillasta. Ensin Mäykynen nukahti sohvatyynyt päälle, mutta sitten jotenkin puolihuolimattomasti Elli tuli tyynyn kulmalle nukkumaan. Hupsista taas. 


17 kommenttia:

Mamma N kirjoitti...

Mukavaa kuulla teistä! Täälläkin on kaivattu, vaikkei etsintäpartiota perään ollakaan laitettuu!

Anonyymi kirjoitti...

Täällä myös säännöllisesti kurkisteltu ja odoteltu päivityksiä. kiva kun henkilökuntansa ryhdistäytynyt! :)

Nunt kirjoitti...

Blogistanian kauneimman kissakaksikon paluu <3

Anonyymi kirjoitti...

Jee! Melkein jo lopetin seuraamisen, mutta päätin kuitenkin tulla kurkkaamaan että vieläkö narsissit kukkii... Onhan ne kohta taas jo ajankohtaisia ;)

Nyymin Ano kirjoitti...

Ihana kuulla teistä! Tervetuloa takaisin!

Anonyymi kirjoitti...

Tätä onkin odotettu ja useamman kerran on sivua tarkistettu.

Hieno joulu oli teillä siellä =) Nyt sitten ryhdistäydytään. Käytte vaikka minun syntymäpäivillä tammikuussa Mäykysen ja Ellin kanssa =)

Anonyymi kirjoitti...

kiitos mukavasta postauksesta, toivottavasti nähtäisiin useamminkin :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei!! You are back! :) Kisujen kuulumisia ja tekemisiä on kaivattu! Toivottavasti henkilökunnalla on jatkossakin aikaa päivittää Kissamaailman Julkkisuutiset Mäykysestä ja Ellistä :)

Meillä päätettiin eilen kissojen kanssa skipata talvi väliin ja siirtyä nyt jo suoraan kevääseen. Parvekejuoksut on aloitettu jo nyt ja narsisseja odotellaan. Takapihallekin voisi kenties pian mennä, kun nurmikin aina välillä vihertää?

Hyvää Uutta Vuotta!

Anonyymi kirjoitti...

Mukava nähdä ja kuulla teistä piiiiiitkästä aikaa. Ahkerasti ollaan käyty kurkkimassa blogia.

Kattimanialaiset kirjoitti...

Kiva taas kuulla teistä, toivottavasti ihanasta kissakaksikosta kuultaisiin taas pian uudestaan :)

Anonyymi kirjoitti...

Haa! Viimeinkin! Kyllä on ollu ikävä juttuja ja kuvia, eikä se ole ollenkaan huono jos onkin samanlaista menoa, voi niistä kertoa silti!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa! Olette palanneet!

Anonyymi kirjoitti...

YES! Taas saan lukea jotain uutta Herra Mäykysestä ja Ellistä! Hyvää uutta vuotta teillekin! Mites kissat tuumasivat rakettien paukuttelusta?

Hra Mäykynen kirjoitti...

Kylläpäs moni onkin vielä löytänyt tiensä Mäykysen ja Ellin blogiin, vaikka niin pitkä päivitystauko ehtikin olla.

Mäykynen ja Elli suhtatuvat aika rauhallisesti rakettien paukutteluun. Tämän uuden vuoden kaksikko oli hoidossa, kun henkilökunta matkaili, mutta rauhallisesti olivat sielläkin paukkeeseen suhtautuneet. Hiukan ihmettelevät, mutta ei onneksi pelkoa tai paniikkia aiheudu rakettipaukkeesta.

Anonyymi kirjoitti...

onko Herra Mäkynen tutustunut näihin leluihin: www.facebook.com/aCatliCat
:)
t.miukku

andu kirjoitti...

Thanks for share this information here and i was taking a look on this post and then i found something fresh on this wonderful article.

bandar poker online terpercaya di indonesia

agen poker online yang paling aman

World of Animals, Inc kirjoitti...

We can see that you were very happy with the wonderful gifts you recieved. They look like fun toys to play with all day long. Thanks for sharing the fun photos with us. Have a wonderful upcoming weekend.
World of Animals