maanantai 23. toukokuuta 2011

Kesäkauden käynnistys


Rämäpäät vauhdissa taas! Luuliko joku tosiaan, että Mäykynen ja Elli viettäisivät hiljaiseloa lopun elämäänsä? Väärin luultu — jos blogianemia henkilökuntaa vaivaakin, niin se ei tarkoita, etteikö kaksikon elämä olisi samanlaista hullunmyllyä kuin ennenkin.Hmm... Siis täh? Tassua toisen eteen coolin näköisesti. Mihinköhän tässä oltiinkaan menossa?Pikkuneiti osaa säilyttää tyylin myös tirppoja vaanittaessa.Kauhean ruuhkaista täällä Espoon metsissä, kun ei saa rauhassa edes päivää paistatella.Ilme ja hännän asento kertoo kaiken. 
Itsevarmuus pukee Mäykystä.

15 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kuulla taas Joonaksesta ja Ellistä.

Daphnion kirjoitti...

Ihania ulkoilukuvia! Meillä ei bengalipoika vielä ihan noin itsevarmasti ulkona kuljeskele :D

minou kirjoitti...

Kylläpäs oli mukava yllätys tämä päivitys! Aivan mahtavia kuvia jälleen ja selvästi huomaa kissojen kokoeron. Ellillä on niin kovin elegantit askeleet ja Mäykynen ei komeampi voisi ollakaan.

Naukulan Mamma kirjoitti...

Ensimmäisestä kuvasta voisi jopa epäillä, että Elli ja Mäykynen ovat synkronisoineet jopa askeleensa. Sitten tuli se ruuhka Espoon metsissä, joten ilmeisesti näin ei kuitenkaan ole! Toivottavasti anemiaan löytyy lääke!

Anonyymi kirjoitti...

Mukava kuulla Teistä pitkästä aikaa

ella kirjoitti...

Mainio tuo ensimmäinen kuva, jossa herra ja neiti ovat hölkkäpolulla vieretysten :D Oikea saalistava petolauma!

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kuulla taas teistä! Turun Nero-poika lähettää kovaäänisiä MÄY-terveisiä, kun henkilökuntansa ei suostu viettämään tuntikausia kävelyretkillä ja pahat naapurinkatit mellestävät pihalla. Neron mielestä Mäykysellä ja Ellilla on kaikki paremmin...

Elina V. kirjoitti...

Kiva kuulla teistä! Meilläkin on ihasteltu lenkkikauden aloitusta :)

Zepa kirjoitti...

Niin fantsuja kuvia taas - siis ihan kuvina, teknisesti. Pystyisinpä joskus samaan! Mutta siellä taitaa olla ihan ammattilainen kameran toisessa päässä; meil ei kylläkään oo :-D

On fantsuja kissoja kans, epäilemättä!

Anonyymi kirjoitti...

Kiva, kiva, ikävä on ollut!

Hra Mäykynen kirjoitti...

Kiva että näin moni on vielä muistanut Mäykysen ja Ellin olemassaolon :)

Nero: Terveisiä Nerolle Turkuun! Mäykynen haluaa korostaa, että surkeita on lenkit täälläkin. Ei todellakaan tuntikausia, vaan suunnilleen heti kun ulos päästään, niin ollaan jo kiskomassa sisälle. Laiskaa henkilökuntaa täälläkin siis. Ja kaiken huipuksi niitä mellestäviä naapuruston irtokatteja ei saa edes vetää turpaan. Jos onnistuu lenkillä sellaisen kohtaamaan, niin heti nostetaan syliin ja viedään pois. Ihan vaan vaikka yrittää vain kertoa, että toinen on nyt luvattomasti tunkeutunut Mäykysen alueelle.

Zepa: Kiitos kehuista. Ammattilaisuus on kyllä kaukana täälläkin, ihan harrastuspohjalla on tuo kuvien räpsintä. Tosin kuvausvälineistöä nyt on kieltämättä kertynyt peruspokkaria hiukan enemmän ;)

Anonyymi kirjoitti...

Hei, oikein ihanaa oli taas lukea Mäykysen ja Ellin puuhasteluista! :) Päivän ilopilleri!

marja kirjoitti...

Näkee, että sitä ollaan läheistä sukua isoille kissapedoille. Upeita kissoja upeissa kuvissa!

Mimosa kirjoitti...

Tämä on ensimmäinen blogi, mitä koskaan ikinä oon alkanu seuraamaan. Kirjoitustyyli uppoaa 100-0 ja kissat vielä on NIIN upeita!
Tosi kiva olis lukea useamminkin Mäykysen ja Ellin kuulumisia... :))

Priku ja Killi kirjoitti...

Tervetuloo meitin lokiin syntskäbileisiin!