tiistai 2. elokuuta 2011

Herätys! HERÄTYS!!


Henkilökunnan kesälomat on valitettavasti loppu ja maanantaiaamuna pitkät aamu-unet vaihdettiin taas aikaisiin herätyksiin. Jo heti tänään tiistaina henkilökuntaa harmitti suunnattomasti, kun Ellin piti kuitenkin tulla herättelemään jo ennen kellon soittoa. Jos pikkuneiti voisi edes joskus armahtaa eikä heti toisena lomanjälkeisenä työpäivänä herättelisi aamuyöstä. Nyt nukutaan vakuuttelut eivät kuitenkaan tehonneet ja pakkohan sitä oli herätä pelastamaan neiti nälkäkuolemalta, kun tassulla lätkittiin armotta naamalle. Joskus Ellinkin saa vielä hetkeksi nukkumaan, mutta nyt ei ja silloin on vain yksinkertaisinta käydä tarjoilemassa aamupala ja sen jälkeen jatkaa uniaan.

Unenpöppöröisenä henkilökunta kaivoi esiin myös herätyskellon virkaa toimittavan kännykkänsä — vain todetakseen, että siitä oli akku loppunut yön aikana. Kääk! Mitäköhän kello sitten olikaan? Yhdeksän ehkä kun seitsemältä piti herätä? Hyvin alkaa töihin paluu, jos jo toisena aamuna nukkuu auttamattomasti pommiin. Nopeasti henkilökunta olikin jo ihan hereillä tarkistamassa todellista aikaa toisesta kellosta. Kaksi minuuttia yli seitsemän! Henkilökunta ei voinut olla hymyilemättä. Kiitos Elli!

9 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Kissan sisäinen herätyskello herättää aina ajoissa, joskus liiankin.:)

Jenni kirjoitti...

Hyvä Elli! <3 Vaan tuollaista se kissoilla usein on. Toinen tekee parhaansa ja ihmiset vaan ihmettelevät, että mitä sä siinä häsläät - vaikka olisikin syytä kiitollisuuteen.

Meillä ei kyllä ole ollenkaan normaaleja kissoja. Nyt kesäisin Cisu ja Toto sentään mellastavat tai ainakin vaeltelevat hieman öisin, mutta aamuisin ne eivät viitsi herätä ollenkaan. Viime viikolla, kun palasin töihin, herättiin toisena työaamuna katsomaan, että ahaa, toi tekee aamutoimia. Sen jälkeen on taas vain nukuttu aamuisin. Jos ihmiset haluavat aamuisin kissaseuraa, saamme silittää peiton alle kaivautuneita laiskiaisia, mutta kissat eivät tee aamuisin MITÄÄN. No, Toto käy noin joka toinen aamu vähän syömässä mutta menee sitten äkkiä takaisin nukkumaan.

Emme valita, ettei meillä ole eläviä herätyskelloja, vaikka niistä näemmä onkin jopa hyötyä!

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Kissat on aina oikeassa. Piste.

Mamma N kirjoitti...

Mihinkäs sitä ihminen luottaisi jollei kissaansa?

Anonyymi kirjoitti...

Loistava, viisas Elli!

Hra Mäykynen kirjoitti...

Ellin herätykset tällä viikolla:
Tiistai klo 7.02
Keskiviikko klo 6.54
Torstai klo 6.52

Hmm... Ettei vai neidin sisäinen kello nyt hiukan edistäisi :)

ella kirjoitti...

Höpsöt ihmiset, ei Ellin kello edistä! Neiti on vain huomannut, että henkilökunta starttaa liian hitaasti aamulla ja päättänyt aikaistaa herätystä heidän etuaan ajatellen. Nuoren neidin tervettä harkintakykyä ei pidä kyseenalaistaman.

Furensic Evidence kirjoitti...

Voi hyvänen aika sentään - näin monta ihanaa päivitystä! Mäykynen on ollut suuri idolini, mutta Elli kyllä kirii rinnalle! Ellissä on asennetta!
Ja se hiirikuva oli kyllä yliveto - jäi tosin karvan verran kakkoseksi Mäykysen ja Ellin kuville!

Anonyymi kirjoitti...

Nero-poju teki vastaavan hyvän työn viime perjantaina, kun olemme lähdössä pelailemaan kotikaupungin ulkopuolelle. Minulle tultiin sanomaan hellästi mau ja mieheni oli jo valmiina heittämään kovaäänisen huutajan oven taakse. Sattui kuitenkin vilkaisemaan kelloa, joka oli edennyt herätyshetkestä vaivaiset 1,5 tuntia. Nero sai kehut, kiitokset ja rapsutukset, kun taas toinen henkilökunnasta totesi sammuttaneensa herätyskellon keskellä yötä, onkineensa jostain rasvaputelin ja töhrinyt vielä silmälasinsa... Kyllä kissat ovat sitten (miehiä) viisaampia! <3