lauantai 29. joulukuuta 2012

Kynttilän Taigaa


Henkilökunta teki Citymarketissa heräteostoksen, kun bongasi kynttilähyllystä Taiga-lyhdyn, jota mainostettiin lapsiperheisiin ja lemmikkitalouksiin sopivaksi: kynttilä sammuu, jos se kaatuu. Lyhty ei oikeasti ole kynttilä lainkaan, vaan kuori vaihdettavalle öljysäiliölle. Eihän tätäkään toki kokonaan yksin uskalla jättää, mutta sille rohkenee sentään hetkeksi kääntää selkänsä tai vaikkapa katsella samalla vieressä televisiota. Kynttilää meillä on voinut polttaa vain, jos sitä on herkeämättä tuijottanut. Ai miksi?


Kuva selittänee henkilökunnan kynttiläahdistuksen syyn. Mäykysen mielestä kynttilä on lähes naapurin mustaan kissaan verrattavissa oleva vihollinen, jota on paras käydä tuttavallisesti lätkimässä. Elli ei tietenkään tekisi mitään vastaavaa, koska tulella leikkiminenhän on vaarallista. Mäykynen on valitettavasti vähemmän kuulianen kissakansalainen, mutta onneksi huitomisinnostuskin on jo laantumaan päin, ja henkilökunta on rauhassa saanut nauttia kynttiläkorvikkeestaan.

5 kommenttia:

Mamma N kirjoitti...

Hra yrittää pitää kaikki epäilyttävät pois omasta taloudestaan. Selkeästi!

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Mäykky hei... ei toi oo VIISASTA. Ja ootko sä viisas kissa vai et? Kamoon.

Tom, Jerry ja neiti Caleana kirjoitti...

Fiksu kynttilä kissatalouksiin :)Mutta ei liian fiksu, jotta kissa ei sitä tajuaisi.... ;)

KristiinaS kirjoitti...

Kivaat syys- ja joulujutut tuli luettua, jo kyllästyinkin siihen oravajuttuun kun kurkistelemassa kävin;)
Mulla on nyt kissakuume ku erilleenmuuton yhteydessä Emppu-kissa meni pojan kotiin. Kissaton koti tuntuu aika tyhjältä.
Hyvää uutta vuotta koko jengillenne.

Hra Mäykynen kirjoitti...

Musta ja Harmaa: Mäykynen on ihan pöyristynyt, että joku voi edes epäillä hänen viisauttaan. Vaarat torjutaan napakoilla taskuniskuilla. Se on kodinturvajoukkojen viisautta parhaimmillaan.

KristiinaS: No mutta, eikö ollut hyvä oravajuttu, onnellinen loppukin siinä :) Myönnetään toki, että hiukan pitkähkö päivitystauko täällä blogissa kyllä oli... Kissakuumeeseen taitaa muuten olla vain yksi hoitokeino: kissa!