lauantai 6. joulukuuta 2008

Itsenäisyyspäivän ulkoilu



Lenkki alkoi tavalliseen tapaan pihapuiden lintujen ja oravien vaaninnalla, mutta juhlapaisti jäi valitettavasti saamatta. Huonosta metsästysonnestaan Mäykynen syyttää flexiä ja perässä rymistelevää henkilökuntaa, joka ei näytä tajuavan edes saalistuksen alkeita. Herra Mäykynen pelkää, että joutuu henkilökunnan perehtymättömyyden vuoksi siirtymään vielä kokonaan vegaaniksi.



Tänään tuntui olevan vilkas ulkoilupäivä ja reitin varrella tuli vastaan monenmoista tallajaa. Rotua kyseltiin, silityshalukkaita oli ja muutama koirakin tavattiin. Haastetta riitti, kun parhaimmillaan piti pitää loitolla kahden karvaturkin ihailijalauma.



Varsinkin ranskalaissyntyinen Mäykysen ikätoveri, kahdeksankuinen ranskanbulldoggi, yritti innolla tehdä lähempää tuttavuutta Joonaksen kanssa. Kun pieni vihjailu ei riittänyt, herra Mäykynen joutui hyvin selvällä elekielellä kertomaan mielipiteensä ranskalaisista poskisuudelmista. Turha yrittää olla liian tuttavallinen. Täällä metsien keskellä on tapana pitää hiukan välimatkaa.


Lopulta ihailijakerho ymmärsi jättää Mäykysen rauhaan. Herra Mäykynen puolestaan tähyilee jo uusia haasteita.


2 kommenttia:

david santos kirjoitti...

Well, well, well!
I love gats and dogs! Congratulations!!!

Sirpa kirjoitti...

Herra Mäykynen, sinulla on ilmiselvästi perinteisen kissamaiset otteet koirien suhteen. :)