torstai 8. lokakuuta 2009

Bilehile Mäykynen


Herra Mäykynen on kutsuttu VIP-vieraaksi tänä iltana yökerho Apollossa pidettäviin kaupungin paras -bileisiin. Tai näin City-lehden toimittaja on sähköpostitse ja puhelimitse kertonut, mutta nyt kyllä näyttää pahasti siltä, että posti on hukannut Mäykysen kutsun. Siis ihan oikeasti, silloin harvoin kun Mäykyselle tulee omaa postia, niin posti menee ja HUKKAA sen! Tai sitten joku ilman kutsua jäänyt on mennyt ja pöllinyt Mäykysen kirjeen. Apollon portsareille tiedoksi, että herra Mäykynen ei näytä 16-vuotiaalta finninaamalta eikä pukeudu korkkareihin ja minihameseen, joten jos joku edellä kuvatun näköinen yrittää Mäykysen kutsulla sisään, niin hälytyskellojen pitäisi soida. Väärinkäytösten välttämiseksi olisi ollut parasta, jos Mäykyselle olisi lähetetty VIC-kutsu.

Hätä ei kuitenkaan ole tämän näköinen, sillä Mäykynen on luvattu järjestää sisään ilmankin kutsua. Mutta sitten tulee ongelma, jonka rinnalla postin häviäminen kalpenee: Mäykysen henkilökunta on ilmoittanut City-lehden toimitukselle, ettei yökerho ole sopiva paikka kissalle! Välkkyvät valot, hälinä ja melu voivat aiheuttaa paniikkireaktion ja mitä tehdään, jos vauhkoontunut bengali pääsee karkuun? Henkilökunta on päättänyt, että Mäykynen viettää turvallisen illan viiden tassun kissahoitolassa ja henkilökunta käy Mäykysen puolesta juhlimassa. Nii-in, luitte oikein. Herra Mäykynen harkitsee vakavasti ottavansa yhteyttä eläinsuojeluvaltuutettuun. Eihän tällaista voi tehdä!

Herra Mäykysen bileet tänään ravintola Apollossa Helsingissä. Vapaa pääsy klo 21 alkaen. Valitettavasti herra Mäykystä ei päästetä paikalle.

9 kommenttia:

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Kissahoitolaan skype ja kamerat siihen!!! Kaikken pitää nahdä kaikki! Ja kuulla kans! (jos haluu)

Orja kirjoitti...

Jesta! Sen kerran kun Mäyky olisi bilettämään päässyt, niin palvelusväki vetää välistä... Pöh! ;)

Elina V. kirjoitti...

Hieman on törkeää käytöstä henkilökunnalta! Tähti jätetään hoitoon ja ihmiset bilettävät ;)

Lendi kirjoitti...

Nyt ei ole City- lehti ollut ollenkaan ajan tasalla! Todella törkeää! Ne bileet pitäisi tietysti järjestää Mäykysen ehdoilla, ei ihmisten ;)

sitruuna kirjoitti...

Mitä? Ei live webcam -tervehdystä screenille?!?

Kainaloinen kirjoitti...

Whaat?! Ei kuohujuomaa Mäykyselle?! :o

luolaleijona kirjoitti...

Kuinkas Mäykysen bileet menivät? Toivottavasti henkilökunta sai edes salakuljetettua tarjottavia hoitopaikassa odottavalle tähdelle - ja Mäykyselle sitten omat bileet kissojen kesken! ;)

Hra Mäykynen kirjoitti...

Mäykynen joutui valitettavasti juhlimaan ilman kuohujuomaa. Tarjoilut Cityn julissa olivat salaatteja, joten Mäykynen tuskin jäi kaipailemaan moista pupunruoka ;) Mutta yritetään kotona tarjota herralle jotain omia herkkuja korvikkeeksi :)

Anonyymi kirjoitti...

Oma bengalimme on nähtävästi dietillä, sillä kanasalaatti näyttää maistuvan hyvin. Toisaalta Ladyn pitääkin pitää kauneudestaan huolta tosin kuin sinkkubengalien;)