lauantai 13. marraskuuta 2010

Purrfectly Pink turpiinveto


Henkilökunta bongasi Stockmannin eläinosastolta hiiren, joka oli ihan pakko saada. Ellin synttärit jo ehtivät mennä ja jouluun on vielä aikaa, mutta vaaleanpunainen vikisijä suorastaan huusi kuuluvansa Ellille. Kun paketissa lukee Very Important Pet ja Purrfectly pink, niin sellainen kuuluu luonnollisesti Ellin lelulaatikkoon. Henkilökunta osti samalla myös pari saman valmistajan kulkushäntähiirtä ja kassalla myyjä tuumasikin, että näistä riittäisi iloa pitkäksi aikaa. Henkilökunta tyytyi nyökyttelemään, vaikka mietti, että söpöjä hiiruja saattaa kyllä odottaa suolistus hyvinkin pian. Ellin söpön pikkuneitilookin alla piilee jotain hiukan muuta kuin Purrfectly pink -hömppäluonne.Tuotekuvaus oli Mäykysen ja Ellin mielestä ihan tyhmää touhua ja hiiriparka ehdittiin varastaa leikkeihin jo ennen pahveista irroitusta. Lopulta kuitenkin kuvat saatiin otettua ja hiirulaiset pääsivät siihen käyttöön, mihin olivat tarkoitettukin. Vaaleanpunaista unelmaa tassuteltiin puolin jos toisinkin, mutta suuremman suosion saavuttivat kuitenkin kulkushäntäiset pörröhiiret.


Varsinkin Elli innostui kulkushiiristä kovasti ja kun perjantai-ilta alkoi vaihtua yöksi oli meno ajoittain jo täysin päätöntä.12 kommenttia:

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Hei Elli - "ivisible tango partner"? :-D

ella kirjoitti...

Päätöntä menoa! Voisikohan seuraavista pörröhäntäisistä kulkushiiristä saada paljous alennusta, jos esittäisi kassalla edellisten raadot?

luolaleijona kirjoitti...

Olikohan sillä myyjällä itsellään kissoja? Pinkki hiiri oli tosiaan oikein Ellin tyylinen! Kulkushiiri keskellä yötä ei kyllä kuulosta kamalan kivalta ;)

Kainaloinen kirjoitti...

Viimeisestä kuvasta tulee mieleen joku Catzilla-tyyppinen olento. ;)

pullat kirjoitti...

No Kainaloisen kommentti on kyllä kuvaavin!!

Fani ja Fanni Nöppönen kirjoitti...

viimeinen kuva sai aikaan hillitöntä hihitystä täällä :)

Anonyymi kirjoitti...

mummi meinasi tukehtua porkkanapalaseen kun näki viimeisen kuva :-D Todella päätöntä tuo meno ;-D
Tämä tulee nyt anomyyminä, kun kun mummi vaihteeksi on unohtanut tämän google-tilin salasanan

Jokke kirjoitti...

Pilkkumasu, ooo! Niin kaunis!

Anonyymi kirjoitti...

Vinkki: Eräs ruotsalainen - nimeltä mainitsematon - huonekalujätti myy hyväntekeväisyystarkoituksella pehmoleluja, joista ihan oikean rotan näköinen versio a´1 € sai meidän Nero-vesselin ihan hulluksi (no, hippunen kissanminttua tuli hierottua leluun). Tapettiin kuin oikeaa hiirtä ja ravattiin kaikkien esteiden - kuten henkilökunnan - läpi miljoonavauhtia. Ja se rotta on vieläkin ehjä...

T: Kynsilaukka (jonka salasanat on ihan hukassa)

Anonyymi kirjoitti...

Aivan mahtava tuo viimeinen kuva! :DDD

Anonyymi kirjoitti...

Mitä herra Mäykyselle ja Elli-neidille kuuluu. Henkilökunnan viimeisin päivitys on jo niinkin vanha kuin 13.11.2010..

Hra Mäykynen kirjoitti...

Henkilökunta pahoittelee saamattomuuttaan :) Mäykynen ja Elli ovat joutuneet jo jonkin aikaa selviämään vajaamiehitetyllä henkilökunnalla ja osittain siksi blogipäivityksetkin ovat hiukan retuperällä. Mutta yritetään taas saada blogi heräämään henkiin.