lauantai 4. joulukuuta 2010

Ellin ensilumi
Elli pääsi pari viikkoa sitten ensilumien sataessa ensimmäistä kertaa tassuttelemaan lumihankeen. Tokihan Elli on lunta ikkunan takaa nähnyt jo viime talvenakin, mutta Ellin valjasteluharjoitukset aloitettiin vasta kinosten sulettua. Henkilökunta hiukan epäili, että lumi saattaisi jopa pelottaa Elliä, mutta mitä vielä. Pitihän kylmää valkoista ainetta hiukan ihmetellä ja sitten tassutella ja lopulta maistaakin, mutta ei lumi neidin menoa muuten mitenkään näyttänyt hidastavan.

Pihalla juoksenneltiin ristiin rastiin ja ihmeteltiin tirppoja. Sittemmin Elli on ehtinyt kinoksia ihmettelemään jo useammankin kerran. Aika lyhyeksi jäävät sekä Ellin että Mäykysen ulkoilut ja pahimmillaan tai parhaimmillaan ulkona ollaan vain minuutti tai kaksi. Henkilökunta on salaa onnellinen, kun jopa Mäykynen on tyytyväinen pieneen ulkolenkkiin ja palaa sen jälkeen aivan oma-aloitteisesti koti-ovelle. Kevään jatkuvia uloshuutokonsertteja odotellessa pieni joulunodotusrauha on tervetullut piristys.8 kommenttia:

luolaleijona kirjoitti...

Noissa kuvissa oikein näkyy kuinka elli nuuskuttaa lunta! Ihania ilmeitä :)

ella kirjoitti...

Söpöä! Meillä ei ole ulos uskaltauduttu sitten pysyvän lumen, kun jo pienenkin lumimäärän syyskeli sai Unnan rynnimään ovelle lähes ulkoilematta.

Elättelen toiveita, että villapaita ja tätikissojen innostava esimerkki (=lumihullu Lyyti-kissa) saisivat Unnankin viihtymään ulkona joululomalla.

KristiinaS kirjoitti...

Nämä teidän kissat jaksaa aina vaan kiinnostaa ja olla yhtä hauskoja. Ihan on kuin pienellä ihmisellä tutustuminen ensi lumeen.

Nordic Glow kirjoitti...

Fina bilder på lilla Elli <3
Hon är ju en riktig tuffing i snön :)

kainaloinen kirjoitti...

Vitsit muuten miten tuossa keskimmäisessä kuvassa näkyy hyvin pikkuneidin "silmämeikit"! <3

Hra Mäykynen kirjoitti...

kainaloinen: Joo, Elli ei lähde ulos ilman kunnon silmämeikkejä ;)

Anonyymi kirjoitti...

Mitä valjaita muuten käytätte?

Hra Mäykynen kirjoitti...

Molemmilla on Vänttisen valjaat. Ovat erikseen mittojen mukaan tilattu: käytännössä siis Ellillä sekoitekoko XS/S ja Mäykysellä M/L. Bengalin ruumiinrakenne on sellainen, että useimmille sopii parhaiten malli, jossa kaulalenkki on kokoa isompi kuin vatsalenkki.