sunnuntai 18. syyskuuta 2011

SyysulkoiluSyksy on tullut, mutta päivittäisistä päivälenkeistä ei todellakaan ole tingitty. Eikä tingitäkään ennen paukkupakkasten tuloa, jos henkilökunta haluaa selvitä ilman korvatulppia tai vaalia naapurisopua. Arkipäivisinkin kävelylenkki korttelin ympäri on vähintä, mitä tylsistynyt bengali voi vaatia. Ja jos tätä lukee joku koiranomistaja, niin älkää nyt kuvitelko, että korttelilenkki on joku viiden minuutin pikapyrähdys: korttelia kierretään meillä hartaudella ja välillä vauhtia haetaan metsästä ja joskus ihan puusta asti. Alle puolen tunnin ei ole toivoakaan ulkoilusta selvitä ellei kyseessä ole sitten kaatosade. Pikkutihku ei enää hidasta edes Ellin menoa, vaikka nuorempana neiti kieltäytyikin pistämästä nenäänsä ulos, jos pisarakin tipahti taivaalta. Mäykynen on ollut ilmeisesti jo syntyjään ulkoiluhullu, Elliin tauti puolestaan on tarttunut vasta vähitellen.Nyt viikonloppuna säät olivat vaihteeksi upeat, joten molempina päivinä ulkona reippailtiin tavallista pidempään. Mäykynen yrittää parhaansa mukaan ylläpitää lihaskuntoaan, ettei eläinlääkäritädillä olisi aihetta valittaa. Pari viikkoa sitten herra kävi rokotuksilla ja taas oli vuoden aikana paino kasvanut. Mäykynen oli nyt jo 5,7 kiloa eli kokonaista 300 grammaa enemmän kuin vuosi sitten. Herran mielestä turhaa nipotusta valittaa, jos vuodessa on erehtynyt syömään kolme Mäymör-pussia (á 100 g) liikaa. Tosin ei eläinlääkäritäti sitten lopulta valittanutkaan, vaan totesi, että herra on sopusuhtainen ja lihaksikas. Mutta jos menee yli kuuden kilon, niin sitten ei kuulemma enää voi olla kaikki pelkkää lihasta.


Ellin päivän jumppatuokio ettei eläinlääkärillä ole sitten tammikuun rokotuskäynnillä varaa valittaa neidin roikkuvista läskeistä. 
Voi järkytys. Täytyykö ton yhden tirriäisen tunkea aina ihan nenä kiinni?
Jos kävelytietä reunustaa tällainen upea catwalk, niin voi olla aivan varma, että Elli kävelee aidalla eikä tiellä. Mäykynen pitää taas mielummin tassunsa maassa. 
Mäykysen syksyinen sienilöytö. Hmm... pirtsakka väri. Uusi vähäkalorinen dietti?


8 kommenttia:

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Noon ne vetskut nyt aina niistä kiloista.. älkää kuunnelko, laa-laa-laa!

Erityisen shiisti kuva toi eka! On noi muutkin kyl taas. Voi että ootte komeita ja nättejä!

Mervi kirjoitti...

Mahtavia kuvia jälleen.

slimmi kirjoitti...

Täällä sama ruljanssi kuin teillä, päivittäin käytävä puolisen tuntia edes ulkona pällistelemässä + omatoimi-ulkoilu terassilla narun nokassa. Monenlaisia taivasteluja on kanssalenkkeilijöiltä saatu kissan ulkoilutuksesta, lisätaivastelut vielä kun kissa on puolikas american curl-kippuoroine korvineen :D kiva lukea ja nähdä kuvien muodossa muitakin ulkoilijoita!

KristiinaS kirjoitti...

Oon ollu poissa netistä koko kesän ja nyt selailen blogeja läpi.
Kyllä oli taas tosi ihana nähdä hra ja nti. Catwalk kuva on upea, just ku joku malli katse suunnattuna jonnekin kaukaisuuteen yms.
Paljon oli taas tapahtunu, etanalimat ynnä muut.
Ja ne pikkuiset, jota tekie Ellistä tädin. Voi miten söpöjä.
Hyvää syksyä koko poppoolle!

katri- kirjoitti...

Ihania kuvia! :) Elli on tosi söpö kissa - samoin hra. Mäykynen. c: Tykkään!!

Bediitta kirjoitti...

Upeita kuvia syysreippailijoista! Olen ollut hetken blogikuvioista poissa ja mukava taas lukea teistäkin juttuja. :)

Anonyymi kirjoitti...

Miten Mäykylässä lienee joulu sujunut?

Noora Karoliina kirjoitti...

Onpa ihania kuvia!