sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Kuuseen kurkottajat

Joulu oli ja meni, mutta koska Mäykysen ja Ellin blogipäivitys on viime aikoina ollut hiukan hidastempoista, päätimme olla välittämättä siitä, että joulukuusikuvia julkaistaan keskellä tammikuuta. Metsän jokavuotinen vierailu on Mäykysen ja Ellin mielestä kuitenkin niin kiva juttu, että eihän siitä malta olla muutamaa kuvaa julkaisematta.


Varsinkin Elli on innokas pallojen metsästäjä ja tästä syystä palloja ei ole ollenkaan alaoksilla. Neidin palloinnostusta tämä seikka ei tosin vähennä, vaan hätä keinot keksii. Henkilökunta on mieltynyt lasipalloihin, joten ne eivät oikein kestä liiallista tassuttelua. Siksipä kuusen lähistöltä pitikin yrittää siivota tuolit ja muut korokkeet pois. Kuusen kaatumista ei onneksi sentään tarvitse pelätä, sillä kuusen latva on kiinnitetty rautalangalla katossa olevaan koukkuun. Niinpä joulun kuusivahingot jäivätkin vähäisiksi ja saldo oli yksi sirpaileksi mennyt lasipallo.


Elli ja tasapaino - tähän ei jokakissa pysty.


Mäykysen kuuseenkurkotus on astetta varovaisempaa sorttia.


Herralla on onneksi pituusetu puolellaan.


Nyt alkaa jo huimata! Jos tämä kuva näyttää jonkun mielestä fysiikan lakien vastaiselta, niin sitä se oikeastaan onkin: henkilökunta piti tuolista kiinni, jotta se ei olisi kaatunut. Ellin tuolikuvissa ei sen sijaan avustajaa tarvittu, sillä neiti on kevyt ja trapetsitaiteilun ammattilainen. Mäykysen mielestä pallot oikeastaan olivatkin aika tylsiä ja herran mielestä kuusen mielenkiintoisin osa on jalassa oleva havunmakuinen juomavesi. Hakkaa juomakipon mauttoman litkun kymmenen-nolla. Uuden vuoden jälkeen herran vatsa olikin sitten pahemman kerran sekaisin, tiedä sitten oliko syynä tämä aromivesi vai joku muu.

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mukava nähdä taas kuulumisia kauniilta parivaljakolta!

Tom&Jerry kirjoitti...

Ihana lukea jälleen kaksikon kuulumisia :)

Lilli kirjoitti...

Meilläkin havuvesi oli suurta herkkua, ja oli suuri työ saada kissa pidettyä siitä erossa :)

Ihania kuvia!

Anonyymi kirjoitti...

JEE! Mäykkis päivittää taas, elämä pelastettu!

Zepa kirjoitti...

Voi tätä kuvien kauneutta ja huvien herkkyyttä! Tällaisia joulukuvia katselisi vaikka joka päivä! 10+

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa oli kuulla näistä karvakamuista jälleen <3

Lotta kirjoitti...

Suosikkikisut taas kuvissa :)

Naukulan Mamma kirjoitti...

Joulukissoja, joulukissoja :)

Wendi kirjoitti...

Mä olen niiiiin odottanut päivitystä, ihanaa kun sellainen tuli!

Hra Mäykynen kirjoitti...

Kiva, että pitkäksi venähtäneestä päivitystauosta huolimatta vielä näinkin moni tuntuu muistavan Mäykysen blogin!

Anonyymi kirjoitti...

No varmaan muistaa! Joka päivä on käyty katsomassa mitä Mäykylään kuuluu. Kahdeksan vuotias Niina on ollut huolissaan josko Ellille tai Joonakselle on jotain ikävää tapahtunut. Pari päivää sitten kuului iloinen kijahdus: Ihanaa!

Paula kirjoitti...

Mitä mainioita kuuseenkurkottajia täältä löysinkään!

marja kirjoitti...

Valitettavasti en ehdi ihan joka päivä käydä kissablokeja kurkkimassa, mutta Mäykynen on ehdottomasti se, josta aina aloitan. Kiva, kun täällä on monta uutta päivitystä! On ollut ikävä :)

Anonyymi kirjoitti...

Vitsi mikä agrobaatti tuo Elli. Tuossa yhdessä kuvassa niin taiteilee. Miten se pysyy olemaan noin tuossa kepealla penkin selkänojalla. :)