tiistai 28. huhtikuuta 2009

Sorsanmetsästäjä


Herra Mäykysen elämä on palannut vanhoihin uomiinsa ja kauneuskilpailusta on siirrytty takaisin metsän kiehtovaan maailmaan. Kauas ei tarvinnut pihasta vaeltaa, kun Mäykynen jo bongasi kaksi sinisorsapaistia.


Ilmeisesti herra ei ole kuullut, että sorsastuskausi alkaa vasta elokuun lopulla. Alkoi heti armoton vaaninta, jota eivät pienet vesiesteet hidastaneet. Vaanintakohteena olo ei tainnut kuitenkaan jäädä sorsaherroilta huomaamatta ja tarkkailtuaan tilannetta aikansa, ottivat Mäykysen paistit siivet alleen. Herra Mäykynen joutui poistumaan paikalta tyhjin tassuin manaten toisten tapaa jättää leikki epäreilusti kesken.

10 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Meillä harrastettiin eilen ihan samaa sorsapaistijahtia. Tosin Piki ei vahingossakaan astu veteen - Indy on ihan kuin Mäykynen, vesi ei haittaa tippaakaan.

Fani ja Fanni Nöppönen kirjoitti...

Kyllä tuosta alimmaisesta kuvasta huomaa, et Mäykystä harmittaa tosi paljon. :)

Luolaleijona kirjoitti...

Hieman pettynyt ilme toisella :D Toivottavasti Herra Mäykynen onnistui maanittelemaan itselleen lohdutuspalkintopaistin kotiin päästyään ;)

sitruuna kirjoitti...

Meillä vaanittiin tänään varista, täällä kun ei vesilintuja näy.

Mutta missä teidän ruusukkeet ovat? Eikös ne pitäisi ripustaa valjaisiin niin että naapuritkin näkisivät miten hienoja palkintoja Mäykynen on kerännyt?

Menina kirjoitti...

No voihan Repe kun meinas joutua parempiin suihin :)
Meidän Alma se on keskittynyt ihan pikkutirpusiin, kun eivät tajua aina ihan heti poistua paikalta.
Kisu taas vanhana metsästäjänä tietää, että on ihan turha hihnan kanssa ruveta. Paitsi kerran kun owara tuli ihan itse tervehtimään meitä. Kisu odotti kärsivällisesti muina miehinä kuola valuen - tuu vaan vielä vähän lähemmäs... Mamman piti lopuksi häätää Ossi matkoihinsa, ennen kuin liian tuttavalliseksi ruvetaan.
Arvata saattaa, että ilme oli hieman tuota luokkaa kuin Herra Mäykysellä alimmassa kuvassa :D
Ollaan me joskus mälsiä me palvelijat, pilataan kaikki!

Ana kirjoitti...

Oi mikä kuva: kylläpä nimittäin ottaa pannuun, ja lujaa!! :-DDD

Hra Mäykynen kirjoitti...

sitruuna: Kieltämättä mielessä kävi, josko ruusukkeet olisi pitänyt kiinnittää valjaisiin ja ottaa kuva. Onneksi järki voitti ;)

Sude kirjoitti...

Tosi mahtavia kuvia.WAUDE

Outi kirjoitti...

Hra Mäykysen ilmeet ja asennot ovat kyllä niin mahtavia, että vähän epäilyttää, että ollaanko tehty oikea päätös, kun pidetään Nemo sisäkissana. Kyllä tuolla ulkona olisi niin paljon tutkittavaa.

Perdita kirjoitti...

Johan nyt vähemmästäkin harmittaisi kun maukas sorsapaisti jäi vielä uiskentelemaan.
Meilläkin oli eilen pettynyt trio kun lenkiltä tultiin, kolme vesimyyrää kun pääsi tassuista karkuun, retaleet vielä tekivät sukelluskatoamiset..