perjantai 19. kesäkuuta 2009

Kesälukemistoa

Herra Mäykynen on viettänyt toipilasaikaa lueskelemalla vanhoja lehtiä. Mäykysen lukutyyli ei ole kovin hienovaraista, vaan henkilökunta havahtui repevän paperin ääneen. Herra oli löytänyt jostain pinosta melkein vuoden takaisen Ilta-Sanomien Ilona-lehden, jonka Koko taloni toimii kissojen kotina -juttua Mäykynen kirjaimellisesti ahmi.

Mäykysen toipuminen on edennyt hyvin ja tänään on jo vuorossa antibioottikuurin viimeinen pilleri. Ruoka maistuu tavallistakin paremmin ja herran annoskokoa onkin tilapäisesti hiukan kasvatettu. Mäykynen on jopa vihdoin saanut henkilökunnan uskomaan, että ulkoilua ei tarvitse kieltää kissoilta hamaan tulevaisuuteen asti, vaikka nämä nyt parina päivänä eivät niin viitsisikään ruokaansa syödä. Juhannussuunnitelmissa onkin paljon valjastelua, mikäli säät vain sallivat.

3 kommenttia:

Menina kirjoitti...

Ihana kuulla että Mäykynen voi paremmin :) Onneksi pikku toipilaalle löytyy sisälläkin puuhaa ja luettavaa lukemisen nälkään ;)

Ulkoilulla tosiaan on parantava/piristävä vaikutus, lääkäritkin sitä suosittelevat toipilaille voinnin mukaan.
Toivomme mekin parempia säitä ulkoilulle - saa palvelusväkikin muuten syödä grilliherkkunsa märkänä. Taitaa kuitenkin perinteisesti sade kuulua juhannuksen ohjelmaan ;)

Rapsutuksia toipilaalle ja oikein hyvää Juhannusta meidän poppoolta!

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Hyvä, Mäyky! Juoksuta niitä ulkona, se tekee hyvää vaan :-D

Sirpa kirjoitti...

Hyvää juhannusta! Täällä päin sää vihdoinkin suosii ulkoilua, vaikka luonnon helmassa olikin emännän mielestä vielä aika märkää. Olen toista mieltä - voin itse siivota turkkini ulkoilun jälkeen. Kollo