sunnuntai 21. kesäkuuta 2009

Wubba-intoilua

Kong Wubba -hiiri noudettiin Zooplussan laatikosta jo ennen kuin lelun taustapahvit oli ehditty poistaa.

Vain harvat lelut kelpaavat enää nykyisin herra Mäykyselle. Yksi uusi suosikki on Kong Wubba Cat -lelut. Ensimmäisen Konginsa Mäykynen sai jo huhtikuun lopulla olleesta Rurokin näyttelystä. Silloin blogijuttu aiheesta jäi kirjoittamatta, koska vaaleanpunainen Wubba-pupu oli pureskeltu jo rikkinäiseksi ja ruman harmaaksi ennen kuin tarvittavat kuvat oli otettu. Kongin koiralelut ovat varmasti paljon yleisemmin tunnettuja kuin kissalelut, joita on ilmeisesti vasta viime aikoina alkanut saada Suomesta. Zoopluskin lisäsi kissa-Kongit valikoimiinsa vasta aivan äskettäin. Mäykysen uusin Kong onkin Zooplussalta tilattu harmaa Wubba-hiiri. Samalla oli tarkoitus testata myös Kong Crinkle Fish, mutta Zooplus nähtävästi päätteli, ettei lelu sovellu Mäykyselle, sillä hiiret oli poistettu tilauksesta. Ehkä joskus myöhemmin pääsemme kokeilemaan noitakin.

Wubba-leluissa on täytteenä kissanminttua ja vartalona muovipallon sisällä oleva kulkunen. Siis aivan ihanteellinen lelu yökäyttöön, sillä henkilökuntakin tietää kissan viihtyvän. Koira-Kongit ovat tunnettuja siitä, että ne kestävät hiukan rajumpaakin pureskelua eivätkä silti hajoa. Tämä ominaisuus ei nähtävästi koske Wubba-leluja, sillä Mäykynen on saanut ne rikki alle vuorokaudessa. Tosin herran leikki on melko rajuotteista ja päämääränä ilmeisesti onkin Wubban teurastus. Hiiri kesti käytössä pari päivää ja sen jälkeen se oli suolistettu eli toisin sanoen kulkusen sisältävä muovipallo oli poistettu hiirulaisesta. Mäykysen käyttötyylillä Wubba-lelujen hinta on hieman korkea käyttöikään nähden, mutta jollain hieman vähemmän raateluvimmaisella kissalla nämä saattaisivat kestää paljon pidempään.


9 kommenttia:

Menina kirjoitti...

Mäykysellä on oikeat otteet, pupu ja hiiru on suolestettu täysin oikeaoppisesti ;)

Herra vaikuttaa olevan kunnossa, näyttää ihan terveen lapsen leikiltä ;D

Mirja kirjoitti...

Jestas! Melkoista jälkeä Herra M saa aikaan kyllä...

Juha kirjoitti...

Kas, muutkin kissat harrastavat kuolleiden esineiden suolestamista elävien uhrien puutteessa.

Lendi kirjoitti...

Toisille on tehty kirurgin avaus :D Rajua menoa!
Täytyypä pitää mielessä kyseiset lelut ja merkki. Meillä alkaa olemaan nykyisin niin, että heiluteltavat huiskat on pop ja muut jää vähän käyttämättä. Mörri menee välillä sekaisin palloista, mutta innoissaan työntää niitä sohvan alle ja sen jälkeen ei enää kiinnosta ;)

sea kirjoitti...

Apua! :D Täytyy pitää silmä tarkkana jos noita löytysi joskus vielä meidänkin eläinkaupasta.

Harmaa kirjoitti...

Mä purestaisin tommoset heti! Njäy njäy njäy!

sitruuna kirjoitti...

Pureminen ja rikkominen on kauhean epäsofistikoitunutta. Ei sovi tällaiselle hienostuneelle epyktiläiselle ollenkaan. Lelut pidetään nätisti.

Paitsi pillit. Ne on käyttötavaraa.

luolaleijona kirjoitti...

Onpas hienoja leluja, kävisiköhän nuo meidänkin poikien unileluiksi... =)

Olet varmaankin saanut jo tällaisen tunnustuksen, mutta täältä pesee taas: http://luolaleijonanklaani.blogit.fi/i-love-your-blog/

Anonyymi kirjoitti...

Hauskan näköiset ja oloiset lelut!! Yritin niitä jo bongailla Mustista & Mirristä mutta ei näkynyt kyllä ;o(