sunnuntai 7. kesäkuuta 2009

Korvat ruvella

Mäykysen pöheikkökahlailujen seurauksena herran korvat ovat olleet ruvella jo pari päivää. Syyksi on epäilty niin nokkosia kuin hyttysiäkin, mutta todellisesta aiheuttajasta ei ole mitään aavistusta. Herran korvat on jo aiemmin todettu nokkosherkiksi ja liian läheinen tuttavuus nokkosiin aiheuttaa korviin pikkupatteja, jotka kuitenkin ovat aina aiemmin kadonneet parissa tunnissa. Nykyiset patit olivat alussa aivan samanlaisia kuin nokkosihottuma, mutta paukamat eivät laskeutuneetkaan normaaliaikataulussa, vaan parin päivän jälkeen niihin kehittyi pienet ruvet. Eipä nuo näytä Mäykystä kuitenkaan haittaavan, joten tilannetta seuraillaan. Täysin Mäykysen mielipidettä kuulematta on tiistaille myös varattu rokotusaika ja siellä voidaan sitten ihmetellä samalla korvapatteja. Herra Mäykysen mielestä täysin turhaa hössötystä. Kai kulmakunnan kingillä ja ruohikon kauhulla kuuluukin olla korvat hiukan ruvella tai menee muuten uskottavuus koko touhusta.

6 kommenttia:

Vapaaherra Upi kirjoitti...

Jopas on!

Meillä noin pieniä korvarupia ei ole ehditty huomaamaankaan - nenärupia sitäkin useammin. Palveluskunnan mielestä Betadinea kuluu turhan paljon ja nenä on kohta kuin kynnöspelto. Korvat (paria kymmentä pientä lovea lukuunottamatta) ovat kuitenkin edelleen teräkunnossa joskin piparkakkureunaiset.

Samurai-perinteen mukaisesti sankari ei mieti voiko vihollisen kohdatessaan voittaa vai ei. Aina toimitaan velvollisuuden (bushido) mukaan.

Näytelmiin en ehkä enää kelpaa, mutta kuolemattomien joukkoon varmasti..

sitruuna kirjoitti...

Autch. Herralle pitää hommata ulkoilureissuille pipo. Ehkä henkilökunta virkkaa jonkun kivan?

Menina kirjoitti...

Oi voi Mäykyläistä :( Kaikenlaisia ihme yliherkkyyksiä, eikö sitä nyt voisi vain rauhassa nauttia cityviidakon antimista ilman inhottavia paukamia.
Onneksi eivät herraa itseään vaivaa kuitenkaan, toivottavasti menee pian ohi!
Mielenkiinnolla odotamme mikä tulee diagnoosiksi.

Jaahas, Mäykyselle pipa... senhän täytyisi sitten olla myös katu-uskottava ettei citypuput naura ;D

Hra Mäykynen kirjoitti...

Vapaaherrat: Teidän pitäisi perustaa oma blogi, kun teidän elämässä selvästi sattuu ja tapahtuu paljon. Laittakaapas palveluskunta kirjoituspuuhiin.

sitruuna: Henkilökunta epäilee, ettei Mäykynen suostu esiintymään julkisesti pipo päässä, joten jos jätettäisi virkkuukoukku rauhaan. Voisihan sellainen antennihattu tietysti olla söpö, mutta jos nyt ei kuitenkaan...

Vapaaharrat kirjoitti...

Kiitos luottamuksesta.
Laitamme blogiasian korvan taakse, mutta näin ikämiehinä tyydymme toistaiseksi seurailemaan ihaillen nuoren herra Mäykysen jännittävää city-kissan elämää.
Saa siinä olla henkilökunnan koulutuksen kanssa tarkkana!

Anonyymi kirjoitti...

meidän kissa neidillä viimekesänä oli saman näköisiä rupia korvissa. varmaa tietoa aiheuttajasta ei ole ,mutta antibiootti kuurin lisäksi vaihdoin ruuan wishkasin ruuista eläin kaupan viljattomiin ja ongelma ei uusiutunut