maanantai 31. joulukuuta 2012

Uuden vuoden kyttääjä

Sieltä kuuluu pauketta, vaikkei kello ole viedä edes kuusi. Skandaali! Onneksi Elli vahtii, mitä naapurustossa tapahtuu.


Sälekaihtimet hiukan kärsivät kyttääjä-Ellin kurkisteluinnosta. Tai oikeastaan vielä enemmän ne kärsivät Mäykysen rämppäysvimmasta. Mäykynen rämpyttää sälekaihtimia ihan vain huomiota saadakseen: etenkin kesäaikaan se on oiva keino ilmoittaa, että nyt olisi korkea aika päästä ulos. Kun suurin osa sälekaihtimistamme on vieläpä ikkunan päällä olevaa mallia, ne eivät valitettavasti ole ihan viimeisen päälle hienoja. Uusiinkaan ei toisaalta viitsisi investoida, koska voi arvata, että niihinkin saattaisi tulla kulutuksen jälkiä suorastaan uskomattoman nopeasti.

Ellin tyyli on sälekaihtimille paljon hellävaraisempi, Elli ihan vain kurkistelee kaihtimien välistä. Oikeaoppiseen kyttäykseen ehkä vielä kuuluisi hiukan hienovaraisempi sälekaihtimien raottaminen, sillä harvoin kai kyttääjämummot koko päätään tunkevat näkyviin. Mutta eipä Elli mikään mummo olekaan, vaan pikemminkin lupaava kyttääjäharjoittelija, joten ihan täydellisyyttä ei suoritukselta vielä voikaan vaatia.

Hyvää uutta vuotta 2013 kaikille!

10 kommenttia:

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Teil on ihanaa... Meijän kaihtimet on ikkunoiden välissä! Ei voi rämpyttää. Rämpytetään sitten muuta.

Sirpa kirjoitti...

Ellillä on reipas kurkistustyyli. :) Iloista alkavaa vuotta!

Anonyymi kirjoitti...

On se hyvä kun Elli osaa pitää vahtia ettei mitään sopimatonta pääse tapahtumaan. Täytyyhän jokaisessa huushollissa olla vahti, eikö?

Hyvää Uutta Vuotta Mäykylään!

Toivottavasti ei paukahdukset pieniä peloita!

Mamma N kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta!

Teillä ei näköjään ainakaan raketteja pelätä :) Se on hyvä niin!

Anonyymi kirjoitti...

Kohta joku itkee naapureille, että talossa asuu kyttääjä mummo. Naapurit oletettavasti tietävät Bengaalista, ettei mene palvelusväen syyksi.

Sisko kirjoitti...

Onpas mukavan näköinen tuo Bangali !:) eillä kissa repi kaikki sälerullat alas :D

Hra Mäykynen kirjoitti...

Meillä tosiaan kissat eivät onneksi raketteja pelkää. Pahimman paukuttelun aikana saatetaan hiukan ihmetellä, mutta siinä kaikki.

sitruuna kirjoitti...

Upeaa uutta vuotta ja mukavaa että plette taas linjoilla!

Anonyymi kirjoitti...

Me vaihdettiin sälekaihtimet puisiin ja kas! Herrat tekivät ihan itse järsimällä niihin tirkistyskolon, siitä kelpaa katsella ulos pöydällä istuskellessa! Kaikkea ne keksii ja toteuttaa...

yugo kirjoitti...

Thanks for share this information here and i was taking a look on this post and then i found something fresh on this wonderful article.

judi dewa poker terbesar

bandar poker online indonesia