tiistai 29. kesäkuuta 2010

Vieraileva toimituskunta

Just nyt ei huvita katsoa sinne suunnalle.

Monet jo kesälomailevat ja henkilökuntakin täällä tietysti laiskottelee, mutta herra Mäykysellä on kiireistä. Juhannuksen alla Mäykysen kalenterissa oli tapaaminen toimittajan ja valokuvaajan kanssa. Keikasta oli sovittu henkilökunnan kanssa jokunen viikko aiemmin. Kesken työpäivän henkilökunta sai työpuhelimeensa soiton: "Onko herra Mäykynen tuttu". Avaus oli niin odottamaton, että henkilökunta meinasi sotkeutua sanoissaan ja sitten piti vielä kiireesti etsiä joku syrjäinen nurkka, missä pysyi rauhassa keskustelemaan siitä, suostuuko herra Mäykynen antamaan haastatteluja.

Suostuihan herra vaikkei Mäykyseltä tosin edes kysytty. Ihmekös, että herra sitten olikin hiukan diivaileva ja keskittyi lähinnä vain vaanimaan pihalla matoja kaivelevaa räkättirastasta. Elli yritti sen sijaan olla avulias ja juoksi innoissaan huiskan perässä, mutta valitettavasti kuvaaja halusi keskittyä Mäykysen kuvaamiseen. Epäreilua, taas kilttejä pikkutyttöjä sorsitaan. Jotain hyvääkin vierailussa Mäykysen kannalta sentään oli, sillä yhteistyöhaluttomuudesta sai raksuja palkinnoksi, koska jotenkin ne kuvat oli otettava. Kuvat siis monikossa: Mäykynen totesi, että ihan sama onko kuvaajana oma henkilökunta vai ammatti-ihminen, sillä joka tapauksessa saa aina tehdä tsiljoona kertaa samaa asiaa.

Mäykysen haastattelu tai tarkemmin ottaen sen pohjalta laadittu juttu ilmestyy joskus syksyllä. Tai niin Mäykyselle on ainakin väitetty. Mistäs sitä koskaan tietää, jos toimituksen suunnitelmat menevätkin kokonaan uusiksi ja lehteen löytyy joku tuoreempi kasvo. Ja ei, Hesarin toimittaja ei ole vieläkään soittanut eikä tarjonnut etusivupaikkaa eikä myöskään MTV3:lta ole edelleenkään oltu yhteydessä herran oman L.a.a.t.i.k.k.o. -sisustusohjelman suhteen, joten ei kannata ihmetellä, jos Mäykysen hetki julkisuudessa jää huomaamatta.

4 kommenttia:

Harmaa ja Musta kirjoitti...

Siishtii kamut, kaikki on siishtii! Muistakaa kertoo sitten kun juttu pompahtaa ilmoille jostain!

sea kirjoitti...

Teistähän tulee julkkiksii! Vähän hienoo. Annikin pääsi vierailemaan saksalaisten filmille kun tekivät jutun äipästä. Mutta Mäykynen pääsee sentää pääosaan. Wau. :)

sitruuna kirjoitti...

On se hyvä, että Mäykysellä on henkilökunta vastailemassa median soittoihin! Silti, on ne aika ymmärtämättömiä siellä Maikkarilla...

Onni kirjoitti...

Moro!

Oot joku uus tuttavuus ehk'ä, en oo nähny sua ennen. Jotenki vaikutat kyl tutun näköseltä. Näytät tiikeriltä, ootko varma että oot kissa? Komee oot kyllä, melkeen mun tasoo.