sunnuntai 8. helmikuuta 2009

Romahdus


Pahin on tapahtunut. Arkkitehti Mäykysen laatikko koki romahduksen vain pari päivää valtaisasta remonttiurakasta kertoneen blogikirjoituksen jälkeen. Laskelmat oli tehty niin huolella, että syyn on täytynyt olla jossain odottamattomassa materiaalivirheessä. Mäykynen on ollut hämillään ja yrittänyt nukkua boksinsa raunioissa. Henkilökunta auttoi herraa hädässä ja teippasi laatikon kasaan. Mäykysen mielestä koko projekti meni viimeistään tästä lopullisesti pilalle, sillä tyylitajuton henkilökunta pilasi sisustuksen vetämällä harmaalla ilmastointiteipillä hienot Sadolin-tekstit piiloon. Nyt laatikko näyttää ihan jonkun kodittoman kissarukan säälittävältä purkkaviritelmältä. Hetken herra yritti lepäillä uudelleen kasatussa boksissaan, mutta eihän siitä mitään tullut, kun kammottavat teippirumilukset vilisivät unissa. Mäykynen onkin siirtynyt tuolille nukkuman. Todennäköisesti herra näkee unia uusia remontti- ja sisustusprojekteista. Kissalan tytöt jo mainostavat Mäykysen loistavaa tyylisilmää. Herra itse odottaa uusia haasteita: esimerkiksi kissoille suunnatun L.a.a.t.i.k.k.o. -sisustusohjelman juontajaksi tai asiantuntijaksi Mäykynen ryhtyisi mielellään. Koskakohan MTV3 tajuaa ottaa yhteyttä?

3 kommenttia:

sitruuna kirjoitti...

Ehdottaisimme, että reklamoitte Sadolinille heidän laatikoidensa kestävyydestä! Eihän se nyt näin voi mennä, että laatikko romahtaa tuosta vaan. Pakko olla joku materiaalivirhe! Takuun on korvattava. Yhteys kuluttajavalitusneuvostolautakuntaan jos ei korvausta ala kuulumaan!

Musta ja Harmaa kirjoitti...

No niin, voihan vitsin pitsit... :-( Mut hei, ei hätä oo tämän näköinen! Varmana saat uuden laatikon ja siitä tulee ihan yhtä hyvä kun vähän disainaat ite! Varmasti näin!

Miirun poppoo kirjoitti...

Voi voi. Kyllä siinä täytyy olla jokin materiaali virhe! Ottakaa yhteyttä valmistajaan ja varmasti saat uuden. Sitten vähän teet siihen omia merkintöjä ja se on kuin vanha tai jopa parempi! ;D