sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Jäähyväiset estradeille


Kissanäyttelyt ovat ihan ***** Ellin mielestä. Lauantaiaamuna henkilökunta sai taas jonkun neronleimauksen ja heräsi kuudelta. Sitten Elliä jo pakattiinkin kantokoppaan, vaikka tällä kertaa neiti jopa otti Mäykysestä mallia ja pakeni sängyn alle, kun koppa kaivettiin esiin. Elli ei kuitenkaan vielä ole Mäykysen kanssa ihan samalla tasolla piiloutumitaidossa, sillä neidin häntä jäi harmittavan paljastavasti näkyviin. Elli siis joutui koppaan ja Mäykynen sai jäädä sängyn alle kököttämään.

Matka Myllypuron ED Stationille sujui rauhallisesti ja eläinlääkärijonoon päästiin hyvissä ajoin. Tarkastuksessa Elli teki kuitenkin harvinaisen selväksi, mitä mieltä oli eläinlääkäritädin oikeudesta käpälöidä. Henkilökunta oli kyllä ilahtunut kyseisen eläinlääkärin kissankäsittelytaidoista, vaikka nekään eivät nyt valitettavasti kiukustunutta neitiä lepyttäneet. Näyttelyhäkki kuitenkin sisustettiin ja sitten alettiin miettiä, onko Ellin mielentila sellainen, että neiti kestäisi vielä tuomarinkin näkemisen. Koska bengalit ovat aakkosten alkupäässä, on arvosteluvuoro yleensä lähes poikkeuksetta heti aamutuimaan ja niin nytkin. Pohdinta-aikaa ei paljon ollut ja koska jo pelkkä syliin otto aiheutti rimpuilun ja rähinän päätti henkilökunta, että Ellin näytteleminen sai jäädä väliin. Luultavasti tuomarina ollut Luigi Comorio ei olisi arvostanut neidin sähäkkää tempperamenttisuutta, vaikka italialainen olikin.

Kun näyttelypaikalle oli kuitenkin raahauduttu ja häkkikin sisustettu, niin henkilökunta päätti jäädä paikalle hengaamaan, vaikka Elli olikin sihteeristöön ilmoitettu poissaolevaksi. Häkissä Elli oli ihan tyytyväinen elämäänsä ja päivä sujui lähinnä omassa mökissä nukkuessa. Naapurikseen Elli oli saanut egyptinmau Epun. Näyttelykonkari-Eppu osasi ottaa näyttelemisen aika paljon rennommin kuin Elli. Neiti tosin ei Epun kokemuksesta paljon perustanut, vaan Eppukin sai kuulla kunniansa, kun kaksikko ohimennen toisensa näki. Kuva-anti blogikaksikosta jäi kuitenkin vähäiseksi, sillä henkilökunnan kamerasta on laukaisin mäsänä ja objektiivin kuvanvakaajakin on sanonut sopimuksensa irti. Maunon ja Epun blogista löytyy myös yhteiskuva bloggaavasta kaksikosta.

Ellin piti näytellä seuraavan kerran Turokin näyttelyssä Turussa marraskuun lopulla, mutta ilmoittautuminen on nyt peruttu. Neiti on kahdessa peräkkäisessä näyttelyssä ilmoittanut hyvin selväsanaisesti, etteivät näytelmät ole Ellin juttu, joten pakkohan se on uskoa. Mäykynen on puolestaan sertijumissa ja odottaa ulkomaansertiä, jota henkilökunta ei aio lähteä herran kanssa metsästämään, koska Mäykynen puolestaan vihaa matkustamista niin suuresti. Meillä on siis koko porukka näyttelytauolla toistaiseksi. Jos neiti iän myötä joskus muuttuu hiukan avoimemmaksi ja alkaa viihtyä esimerkiksi sylissä, niin sitten voidaan kokeilla uudestaan. Nyt Elli kuitenkin keskittyy kotikissuttamiseen Mäykysen kanssa.

11 kommenttia:

Lendi kirjoitti...

Voi Elli minkä teit! Kovan luokan kiukkupussi kehkeytynyt :D Olen yhä vahvemmin sitä mieltä että tyttöpuolisiin hormooneihin on sujautettu tuittupää hormooneja sekaan ;)

sitruuna kirjoitti...

Harmi että Elli ja Mäykynen ovat molemmat nyt taukoilemassa, olisi ollut mukava saada seuraa näytelmiin jatkossakin. Mutta niinkuin täälläkin Maunosta tiedetään, kissat päättävät, ei henkilökunta.

L-L kirjoitti...

Harmihan se tosiaan on varsinkin jos henkilökunta viihtyy näyttelyharrastuksen parissa. Kissanäyttelyt on kuitenkin sellaisia tapahtumia, että sinne mennään kissan ehdoilla. Siispä jos Elliä ei huvita olla näyttelyprimadonna niin ollaan sitten kotisohvan prinsessa.

Lotalla on myös ulkomaan sertijumi ja vaikka tarkoitus on näyttelyharrastusta harvakseltaan jatkaa on suunnitelmat vielä auki.

Nunt kirjoitti...

No kyllä noin tomeraa naamaa on paree uskoa... :)

Ruusu kirjoitti...

No voi harmin paikka, mutta kyllähän se on ihan pikkuneidin sääntöjen mukaan mentävä. Onneksi kissanäyttelyt eivät ole mikään maailman tärkein juttu. :)

Jenni kirjoitti...

Harmi, mutta jos Elli on niin päättänyt, niin minkäs sille mahtaa. Ehkä voitte ottaa kolmannen kissukan, jospa siitä tulisi innokas matkaaja ja näyttelijä? ;)

Zepa kirjoitti...

Ilmeessä ei ole tulkinnanvaraa.

luolaleijona kirjoitti...

No höh. Mutta tietenkin kissan ehdoilla mennään, eihän toista voi raahata näyttelyyn jos ei kerta kaikkiaan tykkää :) Meidänkin neidissä on aimo annos tuittupäähormooneja, tosin se lähinnä ilmaisee itsensä kovaäänisesti. Eli syliinnosto saa aikaan WÄÄÄ-äänen, mutta usein jo samaan aikaan huutaessaan tytsy kehrää :P Kuulostaa siis pahemmalta kuin onkaan.

Furensic Evidence kirjoitti...

Ihana pieni pippuripussi tuo Elli.

VSY kirjoitti...

Ilme ei tosiaan jätä varaa arvailuille. Päättäväisyyden perikuva :)

Hra Mäykynen kirjoitti...

Jenni: Niin tai sitten kolmas kissa kiljuisi matkustettaessa ja riehuisi näyttelyissä ;)