sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Bengalikuvion maailmanvalloitus


Jo kesällä trenditietoinen ohikulkija intoili Ellin ja Mäykysen nähdessään niiden muodikasta väritystä: leopardikuvio on in! Sittemmin täplämuodilta ei enää ole voinut suojautua, sillä muotilehdet ja vaatekaupat pursuilevat bengalikuviota. Miten ihmeessä Mäykysestä ja Ellistä tulikin yllättäen jotain trendipukineita? Vuittoni olalle ja Elli kassiin kurkistelemaan, niin saisi varmaan paljon kateellisia katseita osakseen. Harmi, että Elli suostuisi olemaan osa asustetta ehkä maksimissaan noin kaksi sekuntia. Toisin kuin naapurin sylikoira osaavat Elli ja Mäykynen sentään vielä kävellä itsekin.

Täplämuodin kuumuus valkeni henkilökunnalle äskeisellä Barcelonan visiitillä. On leopardikuviota Espoossakin, mutta muodistaan tunnetummassa kaupungissa sitä oli kaikkialla: pelkkiä täpliä, ruusukekuvioita, ruskealla pohjalla, harmaalla pohjalla, glitterillä ja tarvittaessa ihan kaikissa väreissä. Ballerinoja, keinoturkkeja, huiveja, vöitä, sukkahousuja, paitoja, laukkuja ja tunikoita. Trenditietoisille myytiin jopa leopardikuvioisia lattiaharjoja.

Epätrendikäs henkilökunta on kuitenkin täpläkuvioiden ostoboikotissa, sillä meillä Mäykynen ja Elli saavat olla bengaleita yksinoikeudella eikä henkilökunta lähde kilpailemaan tässä sarjassa. Olisihan sitä tieysti voinut säväyttää ja hankkia seuraavaa kissanäyttelyä varten täplävarustusta päästä varpaisiin, mutta niin, eihän tuomari sitten enää erottaisi kissaa siitä kokonaisuudesta. Ja jos taas henkilökunnan profiilia alettaisi arvostella, niin voisi jäädä sertit haaveeksi.

Mutta jos kuvio on nyt in, niin entä ensi vuonna? Jokunen vuosi sitten leopardikuviota käytti ehkä enintään joku rokkitähti, mutta muuten villiä viidakkolookia saattoi pitää lähinnä mauttomuuden huipentumana. Ensi vuonna Mäykysen ja Ellin kuvio on ehkä jo so-last-season. Mäykystä ja Elliä ei voisi vähempää kiinnostaa. Kissuus ja oma turkki on aina in! Vai luuletteko, että ihmiset ensi vuonna ihmettelevät, että leopardit ovat niin kamalan out?Koska tämä ei ole muotiblogi, emme nyt poikkeuksellisesti tämän jutun yhteydessä julkaise kuvia leopardikuosista, vaan vierailijoina esiintyvät Barcelonan kissuudet.

9 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

Kaukana kuvatut kissuudet on kauniita, nekin.
Tuo täplämuoti tulee ja menee säännöllisen epäsäännöllisin välein. Systerilläni on jopa siivoushanskat täpläkuosia! On sillä seepraraitaakin.

Paavo ja Harmi kirjoitti...

Onko ylimmän kuvan kissat kuvattu Barcelonan yliopiston pihassa..?

Hra Mäykynen kirjoitti...

Paavo ja Harmi: Ei ole, vaan nämä kissat olivat Montjuïcin linnoituksen (Castell de Montjuïc) portailla.

luolaleijona kirjoitti...

No tosiaan :D Ihmekös tuo sitten, kun Raichukin halusi olla yhtä muodikas kuin kaverinsa täplissä, vaikkei ihan leoparditäpliä olekaan ;) Sellaisen villapaidan tekeminen olisikin jo ehkä hankalaa.

Kauniita kissoja nuo barcelonalaiset omalla karulla tavallaan - taisi puuttua pala korvasta jokaiselta?

S kirjoitti...

Luolaleijona, minun ymmärtääkseni yhdistykset kastroivat ja steriloivat villikissoja, ja operaation yhteydessä napataan pala korvasta pois merkkaamaan operoitu kissa. :)

Naukulan Mamma kirjoitti...

Mäykynen ja Elli, ei hätää jotkut asiat ovat aina IN. Te kuulutte niihin! Hyvää Maailman Eläinten Päivää sinne Mäykylään! www.maailmanelaintenpaiva.fi

Hra Mäykynen kirjoitti...

luolaleijona ja S: Tuo S:n tieto voisi hyvin pitää tässä paikkansa, koska ainakin noilta kissoilta puuttuu samanlainen pala samanpuoleisesta korvasta. Kyllähän kissoille tietysti tappeluvammojakin voi korviin tulla (tällaisiksi noita itsekin luulin), mutta ehkä nämä eivät sitten ole sellaisia. Loppujen lopuksi aika vähän näimme Barcelonassa kissoja ja nähdytkin olivat suhtellisen hyväkuntoisen näköisiä.

Naukulan Mamma: Kiitos, kiitos :) Hyvää eläinten päivää myös sinne!

Hellu ja misut kirjoitti...

Hei, joo ollapa kissa, niin tuntisi itsensä taatusi aina muodikkaaksi :)). Nuo kuvan kissat siis oli niin hienosta paikasta etten osannut lausuakaan :)

Anonyymi kirjoitti...

mmmm..Barcelonan kissoilla on mielenkiintoisia kuoseja...näin artesaanina olis kiva suunnitella kissanturkki-tekstiili noitten pohjalta.