sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Kahdenistuttava sohva


Joskus Mäykylässäkin on rauhallista. Päivän riehunta ja ulkoilu väsyttivät kaksikkoa niin, että Mäykysen  ja Ellin sunnuntai-ilta on sujunut poikkeuksellisen hiljaisissa merkeissä. Tällaisia hyvin ansaittuja lepohetkiä varten meillä on kahdenistuttava sohva. Täytyyhän sitä molemmilla olla oma istuimensa. Missä henkilökunta sitten istuu? No, sehän ei oikeastaan voisi kaksikkoa vähempää kiinnostaa. Jos haluaa katsella telkkaria sohvalla istuen, niin sitten kannattaisi varmaan saapua ajoissa paikalle. Eihän raskaan työn uuvuttamia kissaparkoja voi kovalle lattaialle ajaa. Jo pelkkä ajatus moisesta väsyttää.

7 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Onko nyt varma, ettei tuon harmonian takana ole mikään copy-paste-toiminto? :D

sea kirjoitti...

Meillä on kaksi isohkoa sohvaa (2+3), mutta silti Anni nukkuu aina juuri siinä kohtaa sohvaa jossa minä tykkään istua. Jos nostan kissan sivummalle se nukkuu siinä tyytyväisenä, kunnes minä mainoskatkolla nousen...ja kas, kissa on minun paikallani... Tätä tapahtuu vain kun minä olen katsomassa telkkaria, muulloin sohvalla voi nukkua ihan missä kohtaa vain.

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Asiaa. Omat paikat niille jokka ehtii!

Ootte kyllä aika kopioita, pakko sanoo ;-D

luolaleijona kirjoitti...

Kumpikos heistä matkii kumpaa? Yksikin kissa saa sohvan vallattua, mutta kahdestaan se onnistuu tosiaan vielä paremmin :)

Bediitta kirjoitti...

Suloiset sohvanvaltaajat. :)

Naukulan Mamma kirjoitti...

Kyllä on Elli ollut hyvä oppilas! Tietää tarkalleen miten kuuluu milloinkin nukkua ja mikä on se oikea kohtakin. Ihan on sisarukset kuin bengalit (= mukaeltuna sanonnasta veljekset kuin ilvekset ;) )

Hra Mäykynen kirjoitti...

Jenni: Joo ei, kyseessä ei ollut mikään kuvankäsittelyohjelmaharjoitus ;)

Musta ja Harmaa: Mäykynen ja Elli kiistävät jyrkästi. Mäykynen haluaa erityisesti korostaa kokoeroa, sillä Elli on sintti, Mäykynen taas ei.

luolaleijona: Mäykynen ei matki ketään, sillä herra on oman tiensä kulkija. Ja koska Mäykynen on oman tiensä kulkija, niin Elli on sitä myös ;)