torstai 6. tammikuuta 2011

Super-Mäykynen valmiina vuoden 2011 haasteisiin


Super-Mäykynen aina valmiina! Vuoden 2011 supersankaritrendi on tietysti kierrätys ja mikäpä olisi ekologisempaa ja helpompaa kuin kassipukeutuminen. Käytetty muovikassi on loistava asuste kissalle kuin kissalle. Toimii muun muassa sadesuojana, jos katto vaikka alkaa vuotaa.Kassi ei paljon menoa hidasta, vaan muotiasua voi käyttää myös kävelylenkeillä. Valko-vihreä väritys auttaa tarvittaessa maastotumaan lumiseen metsään.


Mutta voi itku näitä nykyajan huligaaneja! Heti kun on saanut trendivaatteet päälle on joku kurkussa kiinni. Pienikokoisen täytyy käyttää jokainen tilaisuus hyväkseen. Jos toinen on sotkenut takajalkansa muovikassiin, niin silloin on hyvä kostaa kaikki aiemmat päähänpotkimiset. Mihin on kadonnut nuorison kunnoitus supersankareita kohtaan?


Vastuuvapauslauseke: Emme ota vastuuta muovikassien mahdollisesti kissalle aiheuttamista vahingoista. Juuri yllä kuvatun kaltaisista tilanteista johtuen meillä ei jätetä muovikasseja lattioille lojumaan, vaan nelijalkaiset asukkaat saavat normaalisti tyytyä paperikasseissa ja pahvilaatikoissa rymyämiseen.

13 kommenttia:

sitruuna kirjoitti...

Uih, Maunon on kateellinen, sillä muovikassit ovat hänen herkkuaan - jos sellainen on tarjolla, se pitää repiä palasiksi. Pukeuduttu meillä ei vielä ole.

sitruuna kirjoitti...

Luulen, että meillä luetaan teidän blogia salaa henkilökunnan lisäksi, koska juuri ohitse säntäsi sininen salama eli Eppu pukeutuneena Ikean kassiin, ja pörröhäntäinen Mauno perässä.

Kassipukeutuminen on trendikästä.

Hra Mäykynen kirjoitti...

Oho, kylläpä tämä trendi leviää nopeasti!

KristiinaS kirjoitti...

Kiitos illan makeista nauruista:)

Daphnion kirjoitti...

Meilläkin pukeudutaan muovikasseihin aina tilaisuuden tullen..usein niihin ängetään jo silloin kun niissä on vielä tavaraa 0_o

ella kirjoitti...

Ooo - huippumuotia! Mäykynen on näköjään pukeutunut tasokkaasti oikein Stockmannin kassiin. Alepan muovipussi antaisikin supersankarista aivan toisenlaisen kuvan :D

Jenni kirjoitti...

Todellinen Super-Mäykynen! Ehkä Super-Elli tarvitsisi oman muovikassin, niin ei tulisi supernahistelua?

Meilläkin pukeudutaan kassiin aina kuin mahdollista, se on siis todella trendikästä kissojen keskuudessa. Lisäksi meilläkin on ainakin kerran luettu Mäykysen blogia kissojen toimesta. Muistan aina Mäykysen vessapaperinrepimiskuvat ja miten ne vaikuttivat meidän vessanpaperirullan kohtaloon. Mäykynen on mediavaikuttaja ja suunnannäyttäjä, hyvin superia!

Naukulan Mamma kirjoitti...

Sankari, kaikkien sankareiden sankari - super Mäyky :D ! Todella loistavaa catwalk-kävelyä. Ehkä Mäykynen halusi antaa Ellille takaisin siellä lampun päällä suoritetun neitikissan catwalk-kävelyn?

Anonyymi kirjoitti...

Meillä burmaneito pistelee muovikasseja poskeensa. Kahisevat pienet hedelmäpussit ovat erityisen maukkaita. Henkilökunta tosin on hieman eri mieltä muovipussien sopivuudesta ruokavalioon...

Kiitos hauskasta blogista!

Pyry-mäyris kirjoitti...

Muovikassi-Mäykynen, näytit tosi hupaiselta, siis hyvässä mielessä...

Ivanoff Shevchenkot kirjoitti...

Mäykynen on niin pähee että pakko aina vakoilla mitä trendejä kulloinkin on tulossa. Meillä vahinko kyllä joudutaan usein tyytymään litukan kasseihin, mutta onneksi ne sentään rapisevat mukavasti.

Hukka kirjoitti...

Tikki-kissa muuten pukeutui pari päivää sitten samanlaiseen muotiasuun tutkiessaan S-marketin tyhjää kauppakassia. Meni hetki pyydystäessä kissaa joka veti pitkin kämppää muovipussi kaulassa. Tikin mielestä moinen tyyli on Out ;D

ArualMaria kirjoitti...

Hauska kuvasarja ja tarina! :D Meidänkin sankarit ovat jonkin kerran tuota temppua kokeilleet... :)