keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Kakkua kanssa?

Kun joulu saatiin jo käsiteltyä, voidaan kaivautua syvemmälle arkiston syövereihin ja siirtyä kertomaan syksyn merkkipäivätapahtumista. 29.10 Ellillä oli synttärit ja neiti täytti kokonaista yks... siis KAKSI. Henkilökunnalle tuottaa edelleen ajoittain vaikeuksia sisäistää, että pikkutirppa on jo yli kaksi ja siis ihan aikuinen kissa. Aikuismaisuus onkin sitten jo ihan toinen juttu, mutta jospa nyt siirrymme kuitenkin juhlahumun muisteluihin.


Synttärikakun avaus oli jännittävää puuhaa. Mutta hetkinen, kuka olikaan päivänsankari?Citymarketin pakastealtaasta oli löydetty kiireisen henkilökunnan pelastus: Lemmikkileipurin kissankakku.


Ulkonäkönsä puolesta kakkua olisi voinut tarjota vaikka kahvipöydässä - tosin kun pääraaka-aineena ovat kala- ja kalatuotteet, niin kahvittelijoiden ilmeet voisivat olla näkemisen arvoisia.Hmm... Uskaltaisiko maistaa?Nam?Mainostekstin mukaan: MAUkas vaihtoehto arkeen ja juhlaan. Kyllähän kuorrutetta pystyi maistamaan, mutta siihen herkuttelu sitten jäikin. Neidin mielestä mainoslauseeksi sopisi vaihtaa vaikkapa moni kakku päältä kaunis... tai jotain sen suuntaista. Kaksikko julisti yhteistuumin kakkuboikotin ja henkilökunna täytyi myöntää epäonnistuneensa pahemman kerran juhlatarjoilujen suhteen. No, jos kakunrippeet kuitenkin kahvipöydässä kelpaisivat...

10 kommenttia:

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Voi, eihän toi epäonnistunut kun kerta kermavaahdot kelpasi kuitenkin. Juhla se on pienikin kermajuhla! Onnea Elli!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea Ellille!

Naukulan Mamma kirjoitti...

Myöhästyneet onnittelut! Ehkä seuraavalla kerralla hyvä lahjaidea olisi joulukuusi jossa olisi palloja myös vähän alempana? ;)

sini kirjoitti...

onnet ellille! ensi kerralla tarjoat sitten kunnon paistin päivänsankarille =)

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Ellille myöhästyneet onnittelut!

Paula kirjoitti...

Enpä ole lemmikkileipurista ennen kuullutkaan.

Kissaämmä! kirjoitti...

Siis ei voi olla totta! Kakku kissoille, voiko olla totta? :D Miten mä en ole kuullut tällaisesta ollenkaan! :D Olen Reiskalle pari kakkua nyt velkaa jo!

Anonyymi kirjoitti...

Pahasti myöhästyneet onnittelut Ellille ja pahoittelut, kun henkilökunta meni ostamaan jotain noin kauheaa... ;-) Meidän Nero-pojullehan ei - samaisena 2-v päivänä (vähän yli vuosi sitten) - maistunut kyseinen kakku ollensakaan. Eipä edes kuorrutuksia nuoltu meillä...

Elämänkulkija kirjoitti...

Ihana! En ole ikinä kuullutkaan kissankakusta!

Elämänkulkija kirjoitti...

Ihana! En ole ikinä kuullutkaan kissankakusta!