sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Lumessakahlaaja

Intohimoiset kissaulkoilijat ry on sitä mieltä, että kylmyys ja lumi ovat vain pieni lisähaaste, mutta ulkona käydään vuodenajasta ja säätilasta huolimatta. Herra Mäykynen ei ihan ymmärrä, miten ihmeessä niin monet kissat jaksavat ihan vapaaehtoisesti hengailla sisällä koko talviajan. Toki talvella Mäykynenkin tyytyy vähempään, ulkoilu kerran päivässä riittää eikä uudelle valjastelulenkille pidä päästä heti minuutti sen jälkeen kun edelliseltä on palattu.


Aiempina vuosina city-kissa Mäykynen on ollut sitä mieltä, että talviulkoilu rajoittuu auratuille väylille ja jos vatsakarvat alkavat hipoa hankea, on korkea aika kääntyä takaisin. Herra on nähtävästi vuosien myötä karaistunut, sillä nyt Mäykynen ei välittänyt, vaan tarmokkaasti jatkoi matkaansa hangesta huolimatta. Ilmeisesti pari vuotta Espoossa asumista on saanut Mäykysen hyväksymään, että täällä syrjäkylillä ei katu- ja viherpalvelujen resurssit riitä Mäykysen metsäpolkujen auraamiseen. Koska edes kukaan presidenttiehdokkaista ei ole kampanjoinnissaan ottanut kantaa tähän Kehä I:n pohjoispuolella vallitsevaan katastrofaalisuutta lähentelevään tilaan, on Mäykynen joutunut aloittamaan erätaitojen harjoittelun.


7 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Ja bengaleillako muka alusvillan puuttuminen estää talviulkoilun?! Höpsistä! Mukava lukea taas Mäykysen ja Ellin puuhasteluista :)

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Urhea villipeto pitelemättömänä luonnon armoilla! ooh!

Jenni kirjoitti...

Ooh! Me ei osata päättää, ootko sä todella urhea vai aivan hullu! Ollaan kuitenkin vaikuttuneita.

t. Cisu ja Toto

Wendi kirjoitti...

Mäykynen on sissi!

Anonyymi kirjoitti...

Eteenpäin, sanoi Mäykynen lumessa. Jotenkin emme ole yllättyneitä :-)
t. lapsuudenkodin metsäläiset Nokialta

marja kirjoitti...

"Tietä käyden tien on vanki
vapaa on vain umpihanki" sanoi jo Aaro Hellaakoski.

Hra Mäykynen kirjoitti...

Herra Mäykynen haluaa välittää Cisulle ja Totolle terveisiä että hän on urhea eikä ainakaan paljon hullu. Mustan ja Harmaan varaukseton ihailu miellyttää herran vaatimatonta egoa :)