perjantai 29. elokuuta 2008

Hurmaava herrasmies, osa 2


Mäykysen hoitopaikasta oli edellisen kerran jälkeen kovasti kyselty, koska herra palaa taas sinne kestitettäväksi. Viime viikonloppuna koitti hyvä tilaisuus antaa kissa lainaan RUROKin näyttelyn ajaksi, joten Mäykynen sai inhoamansa autokyydin hoitolaan. Vaikka matkustaminen on edelleen vähän hankalaa, niin hoitopaikasta kissa kyllä tuntuu pitävän. Mikäpä siellä olisi ollessa, kun hoitohenkilökunta on ihan lääpällään charmanttiin herraan. Poislähdön aika taisi olla Mäykyselle vähän haikea, koska taakse piti jättää uusi sohvakaveri, josta herra piti kiinni kynsin ja vähän hampainkin.

Tilapäishoitolassa ei vielä ole omaa kissaa, mutta sikäläisen henkilökunnan ilmeet olivat vieraan lähtiessä sellaisia, että varmaakin oma mäykynen alkaa olla suunnitelmissa. Puhetta oli jo oman kissanvessan hankkimisesta, jotta Mäykysen kuljettamisesta hoitoon olisi mahdollisimman vähän vaivaa.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mäykysen sisko on yhdistyksen sivulla myynnissä allergian takia... vink to hoitopaikka

http://bengalikissat.com/aikuiset-kissat-etsivaet-kotia

sitruuna kirjoitti...

Uijui, samanlainen täplikäs kissssanpoika kuin täälläkin, hieman eri rotua vain (täällä mau, viikon päästä 5 kk). Hauska seurata, että ihan samojen asioiden (ruoka, valjastelut...) kanssa painitaan.

terveisin,
Sari-sitruuna ja Mauno-mau
maukuja.blogspot.com

Hipsu, Viiru ja Killi kirjoitti...

Voi että on Herrasta taas aivan ihana kuva!