keskiviikko 13. elokuuta 2008

Kissakuvahaaste 76: Rosvo


Tällä viikolla kissakuvahaasteessa jahdataan rosvoja. Tässä kuvassa herra Mäykynen ei varsinaisesti ole varkaissa, vaan sylissä, mutta herneenpalot ovat silti herran suosikkeja rosvottaviksi. Välillä Mäykysen herneitä syövältä henkilökunnalta unohtuu syötyjen hernepinojen jäljiltä jääneet palkopinot pöydille. Yleensä, kun katseensa kääntää, tai vaikka ei edes kääntäisi, kissa hyppää pää edellä palkokylpyyn.

Mäykysen kiinnostus kasvitieteisiin on toki hienoa, mutta herneenmetsästys aiheuttaa henkilökunnalle jonkin verran ylimääräistä siivousvaivaa. Palkopussiin sukeltaminen on nimittäin vasta ensimmäinen vaihe Mäykysen herneprojektissa. Kun sopiva palko on löytynyt, se tassutellaan ensin lattialle, ahdistetaan nurkkaan ja lopulta piilotetaan sohvan alle. Tämän jälkeen sohvan kulmaa purraan pari kertaa kasviksen saamiseksi uudestaan esille, mistä herneenpalko ei kuitenkaan pelästy, vaan pysyy visusti piilossa. Niinpä Mäykysen on palattava vaiheeseen yksi noutamaan uusi palko.

Ammattirosvon tavoin Mäykysen hernesaalis on siis hajautetusti kätketty eri huonekalujen alle. Vanhoista kätköistä onkin hyvä tylsän hetken koittaessa kaivella esiin ihanasti rapisevia kuivuneita palkoja yhä uudelleen metsästettäväksi.

Ja onhan palkoja ilo pureskella ihan luvankin kanssa.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Juu, ilman muuta kaikki piilot pitää käyttää hyväksi. Eihän sitä ikinä tiedä, koska onnistaa seuraavan kerran >^"^<

Goldbay kirjoitti...

Näillä mennään blogi haluaa muistaa sinua. Käy kurkkaamassa blogini, siellä on muuten meidän karvapalloista muutama kuvakin.

Minä kirjoitti...

Voi että tuo pikku rosvo on söpöli!
Ihana kerrassaan!
Oma kissa ei ole kovin ihana kun saan aina peiton täyteen kissankarvoja jotka eivät meinaa lähteä sitten pois ;)
Mutta kuitenkin aika rosvo tuo hurmuri on...

Hra Mäykynen kirjoitti...

Söpöydestään huolimatta myös herra Mäykysestä irtoaa karvoja. Erityisesti niitä ilmestyy sänkyvaatteisiin. Täällä blogissaan Mäykynen yrittää kuitenkin yleensä korostaa vain parhaita puoliaan ;)