maanantai 11. toukokuuta 2009

Atsih — terveydeksi


Herra Mäykynen on viime päivinä alkanut aivastella. Kaikki alkoi perjantaina, kun Mäykynen tervehti kotiin palaavaa henkilökuntaa aivastamalla tätä suoraan päin näköä. Yksi aivastus silloin tai tällöin ei toki vielä ole edes erityisen kummallista, mutta nyt parin päivän ajan Mäykynen on pärskinyt aika paljon. Mitään muuta vaivaa herralla ei tunnu olevan: nenä ei vuoda, silmät eivät vetistä, eikä herra muutenkaan vaikuta sairaalta. Silti Mäykynen ei ole aivan ymmärtänyt ihmisten tapaa sanoa aivastamisen jälkeen Terveydeksi. Aivastelun vuoksi Mäykyseltä on evätty ulkoilut ja liiallinen riehunta. Terveellinen liikunnallinen elämäntapa on siis kielletty. Joku tässä yhtälössä ei nyt Mäykysen mielestä täsmää.

Henkilökunta on epäillyt aivastelun syyksi jo kevätflunssaa, allergiaa, viikon takaista punkinpuremaa sekä kissanäyttelystä saatua salakavalaa hinkuvinkuaivastustautia. Mäykysen tarkkailu jatkuu. Jos ei lepo auta, saattaa kohta olla vuorossa eläinlääkärivisiitti.

6 kommenttia:

Hanninski kirjoitti...

Voi Mäykynen, paranemisia... hellässä hoivassa vaiva kuin vaiva paranee, kunhan noudatat henkilökunnan neuvoja ;-)

Menina kirjoitti...

Kuulostaa ihan kevätflunssalle, meilläkin pääsi viime keväänä salakavalasti yllättämään ulkoilujen alettua.

Pikaisia paranemisia Mäykyselle!
Kisu tietää miten mahottoman MÄLSÄÄ on kun ei pääse ulkoilemaan :(

vapaaherrat kirjoitti...

Voihan nenä! Me vapaaherrat emme tunne aivastelutautia. Tohtorointia vaatineet vaivat ovat yleensä liittyneet kunniakkaisiin reviiritaisteluihin. Taisteluhaavat tulevat useimmiten käpäliin, korviin tai kuonoon, mutta kerran eräs epäreilu hyväkäs puri hännästäni läpi ja jouduin kulkemaan loppukesän puudeliparturoituna..vähänkö noloa!
terveisin vanhempi vapaaherra Upi

sitruuna kirjoitti...

Noi voihan hitsi, ei ole kiva tsuhahdella (paitsi päin henkilökunnan naamaria). Ehkä se kylmässä vedessä kahlaaminen on kostautunut? Ja jos vaikka näytelmistä on jotain pientä viruksen siementä jäänyt matkaan ja kylmä ilma sitten pistänyt sen toimiin.

Pikaista paranemista!

Hipsu, Viiru ja Killi kirjoitti...

Voihan itku, onko tämä semmonen J1M2-Viiru(s)? Pikaista paranemista! Kysymme samalla lupaa ottaa tuo puuntakaakurkistuskuva Äiskälle tietsikkaan taustakuvaksi, kun se sitä niin haluaisi? Sillon pitkään ollut siellä Vladimir Punikki, mutta haluaisi nyt vaihtaa Mäykyyn ;o)

Hra Mäykynen kirjoitti...

Toki herra Mäykystä saa ihailla työpöydällään juuri niin paljon kuin haluaa. Katselunautinnon varmistamiseksi tuolla on järkevämmänkokoinen kuva: http://picasaweb.google.com/maykynen/Wallpapers.

Herran kevätflunssa näyttäisi olevan jo parantunut tai ainakaan pariin päivään Mäykynen ei ole enää pärskinyt.