perjantai 8. toukokuuta 2009

SissimuonaaTaannoin Hill & Knowlton -markkinointitoimisto lähestyi Whiskasin puolesta Mäykystä ja tiedusteli, josko herra haluaisi tutustua Whiskasin uutuuksiin ensimmäisten joukossa. Mitään velvoitteita Mäykyselle ei tulisi, joten henkilökunta ilmoitti, että herra on suostuvainen makutestaamaan tuotteet.

Eilen Whiskasin paketti sitten saapui. Tuoteselosteita pusseissa ei ole, joten emme varsinaisesti voi ottaa kantaa ruokien laatuun. Mukana olleessa saatekirjeessä kuitenkin vakuutetaan, ettei ruoissa ole keinotekoisia maku- eikä säilöntäaineita ja vitamiini- ja mineraalipitoisuuksienkin pitäisi olla kohdallaan. Arvailun varaan kuitenkin jää, onko noissa esimerkiksi viljaa tai sokeria. Uusissa annospusseissa on ruokia kastikkeissa, hyytelöinä ja murekkeina sekä makuina kaikenlaista määkijää ja piipittäjää. Joissain mauissa on mukana myös kasviskomponentti kuten porkkana tai papu.


Herra Mäykynen valitsi makutestiinsä ensimmäiseksi lohta & porkkanaa sisältävän hyytelön. Toisin sanoen tämä oli ensimmäinen pussi, jonka Mäykynen puri rikki. Mitään kissanruokapussukoita ei enää pitkiin aikoihin ole voinut jättää pöydille lojumaan, sillä herra on oppinut, että pussien purukestävyys on heikko.

Ruoka oli heti välitön menestys. Ulkonäöllisesti sapuska muistutti suuresti Mäymörin rakennetta ja maistuvuuskin vaikutti olevan kilpailukykyinen. Herra Mäykynen näytti suhtautuvan korruptiolahjuukseensa hyvin kritiikittömästi. Muut maut ovat vielä testaamatta, mutta saattaa olla, että Whiskasin markkinointitiimi löysi tuotteilleen innokkaan loppukäyttäjän. Mäykysen harmiksi tosin ostopäätöksistä vastaava henkilökunta ei muodosta mielipidettään ennen kuin tuoteseloste on saatavilla.

11 kommenttia:

sea kirjoitti...

Heheeiii, me saatiin samat sapuskat. Ihana kun oikein kotiin tuotiin kissanruokaa, ei tarvii vaivautua kaupasta ostamaan muutamaan viikkoon. :D

Anni maistoi eilen murekkeellista nautaa, ei kelpaa. Ei ylläri, Anni ei murekkeista välitä. Odotan kastikkeiden ja hyytelöiden uppoavan kun Titanic.

KristiinaS kirjoitti...

Hih, onpas hyvä kuva Mäykysestä. Kimppuun ja menoksi, kelpais varmaan mainokseenkin;)

Harmaa kirjoitti...

Mitä, saax ne pussit puremalla rikki??! Oisit heti sanonu!

Hra Mäykynen kirjoitti...

sea: Pohdittiinkin, että varmaan aika moni muukin blogikissa on päässyt testaamaan Whiskasin uusia makuja. Jos vanhat merkit pitävät paikkansa, niin luultavasti Mäykysellekään ei mureke uppoa ainakaan yhtä hyvin kuin tuo hyytelö.

Harmaa: Ettekö te vielä ole huomannut? Hampailla saa rikki oikeastaan kaikki muut purnukat paitsi säilyketölkit. Ja siihen laatikkoon, missä niitä pussukoita säilytetään, ei myöskään hampaat pure ;)

Anonyymi kirjoitti...

Hih! Mainio tarina taas Mäykysen metkuista ;)

Veikkaan, että tiukalla ravinteellisella ja ns kunnollisella ruualla elänyt hra Mäykynen sekosi "roskaruuasta" ja pisteli melkein pussinkin poskeensa :D Kyllähän se tiedetään miten ihmisen käy, jos liian kauan elää esim pelkillä hampurilaisilla. Yhtään nyt väheksymättä ko firman ruokia ja blogikissoille lähettämiä lahjuspusseja..

JenniKoo kirjoitti...

Harmi, että whiskas on jälleen kerran pilannut mahdollisuutensa turhilla kasviksilla.. Itse tuen edelleen enemmän Whiskasin mmmm... versiota, vaikkei sekään mitään parasta pöperöä olekaan. Onko näissä uusissa muonissa selvästi lihaa vai perus puristemössöä?

Miksi hemmetissä pitää tunkea porkkanaa, hernettä, maissia ja muita kasviksia kissanruokaan? Ainoa kasvis mitä kissa luonnostaan syö, on ruoho.

sitruuna kirjoitti...

Ei meille vaan kukaan oo lähettänyt ruokaa... :(

Herra on ollut viime aikoina hieman huonolla ruokahalulla, joten henkilökunta sortui ostamaan Gourmet Gold -roskaruokaa. Ja kappas, huono ruokahalu haihtui kuin taivaan tuuliin ja herra veteli kuin Simo hilloa...

Whiskasista ei ole muuta kokeiltu kuin Mmmm:iä, ja se ei maistu ollenkaan. Paitsi käytetään me herkkuraksuja Whiskasilta. Heittelyraksuina.

Hra Mäykynen kirjoitti...

Äsken Mäykynen sai Whiskasin kanimureketta ja se oli vähintäänkin epäilyttävää. Ruokaa piti ensin varovasti lätkiä tassulla (tällaista herra ei ole koskaan aiemmin tehnyt) ja vasta pitkällisen harkinnan ja epäröinnin jälkeen Mäykynen uskalsi maistaa sapuskaa. Menestys ei ollut kummoinen. Mäykynen ehkä raportoi maistelujensa tuloksia vielä joskus myöhemmin uuden blogijutun verran, mutta hiukan voi kestää, koska yli yhtä pussia Whiskasia ei kyllä päivässä voi saada. Muutenkin meillä yritetään tarjoilla vaihtelevaa ruokaa, joten varsinkaan tuoteselosteeltaan tuntemattomista mömmöistä ei voi pelkästään koostaa päivän aterioita.

Jenni Koo: Meillä ollaan samaa mieltä kasviskomponenttien tarpeellisuudesta. Kaikissa mauissa ei ole ainakaan nimessä kasvista, vaan mukana on myös pelkkä tonnikala, kana, lammas, nauta, kalkkuna ja kani. Tosin kun tuoteselosteita ei ole, niin pahahan noistakaan on lähteä arpomaan, mitä sisältävät. Ainakin kanimureke oli koostumukseltaan puristemösöä.

sitruuna: Mauno on selvästi vain halunnut vihjailla, että ruokakulhon sisältö jättää hiukan toivomisen varaa ;)

Jerryn jengi kirjoitti...

Meilläkin kokeiltiin noita,mutta emäntää ei oikein vakuuttanut. Juurikin pavut ja porkkanat,ehh... Kun koittaa saada kissoja sekasyöjistä takaisin lihansyöjiksi niin ei oikein onnistu noilla :D Mutta maistui kyllä kissoille oikein mainiosti!

...Ja meilläkin kaikki esille jääneet ruokapussukat käydään omatoimisesti rei'ittämässä niin että voi sitten imeskellä ruokaa ominpäin :D

Hanninski kirjoitti...

Hei! Meilläkin nuo Whiskasit masituvat ja syötämme niitä silloin tällöin.

Muuten: Meidän blogijuttumme oli tänään taas julkisuudessa. Löysimme jutun tänään ilmestyneestä Turun Sanomien Extra-liitteestä. :-) Verkkoversiota ei valitettavasti löytynyt.

sea kirjoitti...

Mureke oli kieltämättä vähän epäilyttävän näköistä. Meillä se ei maistunut ollenkaan, tosin Anni ei murekkeista pidä muutenkaan. Eilen tarjosin hyytelöä, sen liha ei ollut pahinta puristekamaa, mutta puristetta pitkälti kai. Siitä meni hyytelö ja hyytelö-vesi, osa ruuastakin. Tänään vuorossa kastike, katsellaan.

Hieman hämärää ettei maistu paremmin, kun yleensä Anni vetelee Whiskassit innoissaan.