lauantai 8. marraskuuta 2008

Villi ja vapaa


Herra Mäykysen peräpää on virallisesti parantunut ja kauluri tipotiessään! Joonas ehti neljässä viikossa oppia mainiosti kypärän kanssa elämisen perusteet: Vastaan tulevia esineitä voi joko kynsiä tai purra, mutta hampaiden ja tassujen yhteiskäyttö ei onnistu. Henkilökunta joutui nostelemaan kulmakarvojaan kissan oppimiskyvylle, kun viime viikolla herra keksi, että jos takapään nuoleskelu ei onnistu, niin ainakin paikkoja voi rapsutella märäksi nuollulla etutassulla. Sen jälkeen kaulurista tuli melko tarpeeton.

Nyt ilman kauluria kissamainen pujahtelu on taas paljon helpompaa. Juhlan kunniaksi herra Mäykynen nuoleskeli tiskipöydällä hyvän tovin eilisen beurre blanc -kastikkeen jäänteitä, ennen kuin jäi kiinni. Muutenkin herra on ollut gourmet-linjalla. Ilman kauluria pääsee mukavasti pujahtamaan akvaarion alla ollevalle kalanruokahyllylle. Intohimoinen tavaroidentiputtelija tyrkkäsi levätablettipurkin lattialle ja herkutteli Spirulina-leväpillerillä. Mäykyselle on ilmeisesti iskenyt jonkinlainen luontaistuoteinnostus, sillä Spirulina-leväthän tuntuvat olevan alalla suuressa suosiossa. Henkilökunta ei ole yhtä vakuuttunut, ja koska rikkoontunut kansi mahdollistaisi nyt suurempienkin leväpillerimäärien nauttimisen, on purkki piilotettu lääkekaappiin.

4 kommenttia:

Villikissa kirjoitti...

Tuossa alemmassa kuva Herra Mäykynen on kuin gepardi, on niin pedon näköinen että.
Muutenkin tosi hyviä kuvia, on ilmeisesti hyvä kamera ja hyvä kuvaaja.

Mari kirjoitti...

Millä kameralla/objektiivilla kuvaamasi kuvat on otettu? Todella hienoja, ja hieno on kissakin ;)

Hra Mäykynen kirjoitti...

Kissankuvauskalusto vaihtelee tarpeen ja innostuksen mukaan. Näissä oli käytössä Canon 40D, EF-S 17-55 ja neljä salamaa. Tällaisissa kuvissa oikeastaan eniten vaikutusta lopputulokseen on valoilla — kameralla ja objektiivilla ei niinkään.

Matonen kirjoitti...

Kuvat ovat kyllä tosi upeita. Selvästi on taitoa kameran edessä ja takana ;) Osaispa itekin :)